2014. április 26., szombat

Nyári színkavalkád

    Bár még javában tombol a tavasz, nem árt egy kicsit előretekinteni a közelgő nyárra, hogy még időben fel tudjuk frissíteni a ruhatárunk színeit. Nézzük hát, hogy mik is lesznek a forró évszak legkedveltebb árnyalatai!


  Egy korábbi cikkemben már beszámoltam nektek arról,  hogy az idei év színe a Radiant orchid nevű lila árnylat lett, így egyértelmű, hogy ő is helyet kap a nyári színek kavalkádjában.
 A következő szín, amelynek valamelyik árnyalata mindig feltűnik a nyári palettán, a kék. Idén a türkizt és az égszínkéket válaszd.


   A neon színek trón fosztottá válnak és a háttérbe szorulnak a finomabb pasztell színek miatt. Válaszd a kellemes pisztáciát, a kislányos babarózsaszínt vagy barackszínt. Ezen színek előnye, hogy óriási a választék belőle, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ezen kívül üdévé és fiatalossá is varázsolja a megjelenésünket, ennek köszönhetően bármely korosztály bátran viselheti.
   A narancsszínből is a lágyabb, mandarinos árnyalatok dominálnak majd, amik remekül fel tudják dobni a megjelenésünket.
   Jó hír a semleges színek szerelmeseinek, hogy kedvencük idén igazán trendi lesz. A finom bézs, gyöngyház és csontszínek elegánssá varázsolják a külsőnket. Viselhetjük alkalomra is, de hétköznapra és munkába is remek választás.

   A divat folyamatosan változik, színek jönnek és mennek, de ami mindig jelen van az a fekete és a fehér klasszikus párosa. Együtt és külön külön is viselhetőek. Megjelennek a körömtrendekben és a kiegészítők területén is. Ez utóbbinál főleg arannyal és ezüsttel kombinálva találkozhatunk velük.