2014. április 6., vasárnap

2014 hivatalos divatszíne

     A Pantone intézet mint minden évben,most is kiválasztotta  az év színét, ami idén a Radiant Orchid névre keresztelt árnyalat lett, a tavalyi smaragdzöld után.

                                                     forrás: www.pantone.com

A Radiant Orchid, " a fukszia. a lila és a rózsaszín felhangjainak elvarázsoló harmóniája, ami magabiztosságot ad, árad belőle a szeretet, a jókedv és az egészség"- jellemezte a színt Leatrice Eiseman a vállalat vezetője.


 forrás: http://www.inhermakeupbag.com/

Ennek a színnek idén tehát meghatározó szerepe lesz mind a divat, mind pedig a lakberendezés területén, ahol ugyan mindig is előszeretettel alkalmazták, ám várhatóan idén még nagyobb hangsúlyt kap majd.

                                                        forrás: http://www.dcistudio.com/A kifutókon is megjelent már, olyan nagy divatházak által mint a Gucci vagy a Max Mara.

                                                         forrás: http://www.didiswardrobe.com/
                                               

Alkalmazzuk hát bátran ezt a színt, ha igazán divatosak és erőt sugárzóak akarunk lenni. Ruháink, kiegészítőink. körmünk vagy akár a sminkünk is pompázhat ilyen színben és természetesen a lakásunk berendezésébe is csempészhetünk belőle.

                                                         forrás:http://www.hercampus.com/                                                        forrás: http://www.totalbeauty.com/