Ugrás a fő tartalomra

Tavaszi cipellő

    Minden nő szekrényében kell hogy lapuljon egy kényelmes és csinos balerina cipő szaladgálós napokra. Az elmúlt években főleg a kerek orrú sima, szegecses vagy fémes orrészű fajták hódítottak, ám tavaly már enyhén érezhető volt egy újabb forma előszele. Mind a magassarkúk, mind pedig a balerinák terén egyre nagyobb népszerűségnek örvend a finoman ívelt, enyhén hegyes orr.Tehát ha igazán naprakészek akarunk lenni, akkor ideje beszereznünk ebből a formából.
Nekem már sikerült is lecsapnom egy igazán különleges darabra. Fekete szatén az anyaga, ám van benne egy izgalmas átlátszó rész is, amitől igazán figyelemfelkeltővé válik. A hegyes orr és a pici masni pedig elegánssá teszi, így az egyszerű hétköznapi szettek mellett kiválóan illik egy romantikus vagy egy visszafogottan elegáns ruhához is.
Engem meggyőzött már a boltban is, így gondolkodás nélkül a magamévá tettem  :)  és azóta is boldogan viselem.
Ha titeket is meggyőzött a cuki hegyes orr, akkor irány a legközelebbi cipőbolt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e