Ugrás a fő tartalomra

Így dobd fel a sminked!

    A sminkelés egy olyan tudomány amit nagyon, de nagyon sokáig kell gyakorolnunk ahhoz, hogy tökéletesen menjen és neki merjünk állni egy nehezebbnek is. Ezekhez már mesterien kell űzni mindenféle satírozási, összemosási vagy kiemelési trükköt.
Én is számtalanszor nekirugaszkodtam elkészíteni őket, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok még elég képzett ezekhez az alkotásokhoz.
De akkor hogyan tudnánk egy kis színt csempészni a sminkünkbe, amivel eltérhetünk  kicsit a megszokottól?
A válasz egyszerűbb mint gondolnád! Mindössze egy színes kis tusvonal kell hozzá és némi kiemelő szín.

Megmutatom, hogyan készítsd el tökéletesen!  Először is csináld meg a szokásos sminkedet. Ez lehet mindösszesen egy fekete tusvonal a felső pillák tövébe vagy akár az általam már megmutatott enyhén hangsúlyos változat.

   Ezután nem kell mást tenned, mit kiválasztanod egy élénk színt, amit aztán felviszel az alsó pillák tövébe. Ez lehet ceruza, szemhéjpúdert vagy akár csillámpor is!   Utolsó lépésként jön a kiemelő szín. Ehhez fehéret vagy testszínűt válassz. Közvetlenül a szemöldök alá tegyél belőle egy kicsit és ecsettel vagy az újaiddal alaposan mosd el.


 És már kész a rabul ejtő tekintet!

  Ha ezt a változatot kicsit egyszerűnek találod és valami izgalmasabbra vágynál, akkor alkalmazd az alsó dupla tusvonalat,

vagy válassz a sminkeddel azonos színű ékszereket, ahogyan kedvenc sminkbloggerünk Camila Figueiredo Coelho is tette.


                forrás: https://www.facebook.com/pages/Camila-Figueiredo-Coelho/161758410553702


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e