2014. május 14., szerda

Így dobd fel a sminked!

    A sminkelés egy olyan tudomány amit nagyon, de nagyon sokáig kell gyakorolnunk ahhoz, hogy tökéletesen menjen és neki merjünk állni egy nehezebbnek is. Ezekhez már mesterien kell űzni mindenféle satírozási, összemosási vagy kiemelési trükköt.
Én is számtalanszor nekirugaszkodtam elkészíteni őket, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok még elég képzett ezekhez az alkotásokhoz.
De akkor hogyan tudnánk egy kis színt csempészni a sminkünkbe, amivel eltérhetünk  kicsit a megszokottól?
A válasz egyszerűbb mint gondolnád! Mindössze egy színes kis tusvonal kell hozzá és némi kiemelő szín.

Megmutatom, hogyan készítsd el tökéletesen!  Először is csináld meg a szokásos sminkedet. Ez lehet mindösszesen egy fekete tusvonal a felső pillák tövébe vagy akár az általam már megmutatott enyhén hangsúlyos változat.

   Ezután nem kell mást tenned, mit kiválasztanod egy élénk színt, amit aztán felviszel az alsó pillák tövébe. Ez lehet ceruza, szemhéjpúdert vagy akár csillámpor is!   Utolsó lépésként jön a kiemelő szín. Ehhez fehéret vagy testszínűt válassz. Közvetlenül a szemöldök alá tegyél belőle egy kicsit és ecsettel vagy az újaiddal alaposan mosd el.


 És már kész a rabul ejtő tekintet!

  Ha ezt a változatot kicsit egyszerűnek találod és valami izgalmasabbra vágynál, akkor alkalmazd az alsó dupla tusvonalat,

vagy válassz a sminkeddel azonos színű ékszereket, ahogyan kedvenc sminkbloggerünk Camila Figueiredo Coelho is tette.


                forrás: https://www.facebook.com/pages/Camila-Figueiredo-Coelho/161758410553702