Ugrás a fő tartalomra

Programajánló: Csajfeszt a Corvinon!

   Korábban a Nestlé támogatásával létrejött Szambázz, Budapest nevű rendezvényt ajánlottam nektek, ami igazán remekül sikerült, és óriási élményt nyújtott a résztvevőknek.
Most pedig a Life.hu által létrejött Csajfesztre szeretnélek invitálni titeket. A 4 napos eseményt igazán csajosra tervezik. Lesz benne minden, ami egy vérbeli nőt érdekelhet, divat, sport, egészség, lélek és szépség témakörben.A programok több helyszínen zajlanak majd,a Corvin sétányon és környékén.  A hivatalos oldalon megtaláljátok a pontos helyszíneket és további infókat is kaphattok a fesztiválról.  Napközben divatbemutatókkal este pedig koncertekkel várnak majd mindenkit és közönségtalálkozó is lesz, ahol többek között Ördög Nórával és Takács Nórával is találkozhattok és fel is tehetitek nekik kérdéseiteket.
  És hogy mit kezdj addig a pasiddal?  Hát hozd el őt is magaddal, mert a pasimegőrzőben sportközvetítésekkel és hideg sörrel várják majd.  Ha nem budapesti vagy, de szeretnél te is részt venni a csajok ünnepén, akkor jó hírem van, hiszen a Csajfeszt ideje alatt 50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a MÁV járatait. A pontos részleteket pedig a http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=15370a2a34fc81 oldalon találod.

 Nem maradt más hátra, mint hogy eláruljam, hogy a pontos dátum 2014. május 29.- június 1. A részletes programokért és a nyitvatartási időért pedig kattints a https://www.facebook.com/csajfeszt?fref=ts facebook oldalra!Várunk mindenkit szeretettel!


képek forrása: https://www.facebook.com/csajfeszt

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e