2014. május 26., hétfő

Programajánló: Csajfeszt a Corvinon!

   Korábban a Nestlé támogatásával létrejött Szambázz, Budapest nevű rendezvényt ajánlottam nektek, ami igazán remekül sikerült, és óriási élményt nyújtott a résztvevőknek.
Most pedig a Life.hu által létrejött Csajfesztre szeretnélek invitálni titeket. A 4 napos eseményt igazán csajosra tervezik. Lesz benne minden, ami egy vérbeli nőt érdekelhet, divat, sport, egészség, lélek és szépség témakörben.A programok több helyszínen zajlanak majd,a Corvin sétányon és környékén.  A hivatalos oldalon megtaláljátok a pontos helyszíneket és további infókat is kaphattok a fesztiválról.  Napközben divatbemutatókkal este pedig koncertekkel várnak majd mindenkit és közönségtalálkozó is lesz, ahol többek között Ördög Nórával és Takács Nórával is találkozhattok és fel is tehetitek nekik kérdéseiteket.
  És hogy mit kezdj addig a pasiddal?  Hát hozd el őt is magaddal, mert a pasimegőrzőben sportközvetítésekkel és hideg sörrel várják majd.  Ha nem budapesti vagy, de szeretnél te is részt venni a csajok ünnepén, akkor jó hírem van, hiszen a Csajfeszt ideje alatt 50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a MÁV járatait. A pontos részleteket pedig a http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=15370a2a34fc81 oldalon találod.

 Nem maradt más hátra, mint hogy eláruljam, hogy a pontos dátum 2014. május 29.- június 1. A részletes programokért és a nyitvatartási időért pedig kattints a https://www.facebook.com/csajfeszt?fref=ts facebook oldalra!Várunk mindenkit szeretettel!


képek forrása: https://www.facebook.com/csajfeszt