Ugrás a fő tartalomra

A Szambázz, Budapesten jártam

    Aki követi a facebook oldalam, az tudja, hogy szombaton részt vettem a Szambázz, Budapest! nevű rendezvényen. Nagy nagy izgalommal készültem rá, hiszen a szívemhez közel áll mindenféle tánc. A szambát pedig különösen imádom, brazilos lüktetése és vérpezsdítő ritmusa miatt.   Az őrület délután 4-kor kezdődött a Vörösmarty téren. A résztvevő kicsik és nagyok profi szambatáncosok segítségével sajátíthatták el az egyszerű alaplépéseket.  A dobosok pedig szolgáltatták a hozzá illő fergeteges ritmusokat.
Miután pedig mindenki nagyszerűen megtanulta az alapokat megindult a felvonulás az Erzsébet tér irányába.

Az igazi brazil karneváli hangulathoz a táncosok gyönyörű ruhái is hozzájárultak.  Az esemény sztárvendégei Tolvai Reni, Debreczeni Zita és Kiss Virág voltak.

                          forrás: https://www.facebook.com/pages/Debreczeni-Zita-Fan-Club/317404023728

  Virággal sikerült is pár szót váltanom és egy nagyon nagyon mosolygós, kedves és vidám lányt ismertem meg személyében. Ezen nyitottsága, pozitivitása és szakmai sikerei miatt méltán választhatja bármelyik lány példaképének.
   Némi negatívumnak tekinthető, hogy a rendezvény maga nem tartott sokáig. Én simán bírtam volna még sokkal tovább is :)
Ami viszont pozitívum volt, hogy a rendezvény után mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy beszélgethessen a sztárvendégekkel, a dobosokkal és a táncosokkal, ami a hasonló kaliberű eseményeknél nem olyan megszokott, mert ilyenkor általában a részvevők hamar kereket oldanak, mert várja őket egy következő fellépés. Itt viszont mindenki kedves volt és szívesen válaszolt a feltett kérdésekre.   A másik amit észrevettem, hogy bár rengeteg nézelődő volt, igen kevesen vették rá magukat, hogy táncoljanak. Sokan szégyenlősek voltak és nem mertek beállni a tömegbe. Pedig kipróbálni valami új dolgot, amire esetleg máskor nincs lehetőséged nagyon jót tesz,mert feltölti a lelked, tágítja a látóköröd és boldogabbá tesz. Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások?
Én arra biztatnék mindenkit, hogy mindig ragadja meg a kínálkozó lehetőséget. Ez a boldogsághoz vezető út első lépése...  Összességében én remekül szórakoztam és szerintem kár lett volna kihagyni ezt a kis "karnevált". Aki lemaradt, annak csak azt tudom mondani, hogy a legközelebbin mindenképpen legyen ott!

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e