Ugrás a fő tartalomra

3 divatbaki celebjeinktől

   Gyakran megesik, hogy celebjeink mellényúlnak öltözködés terén és egy egy olyan fazont erőltetnek, ami borzasztóan áll nekik és mindenki másnak is, aki birka módjára követ őket vagy éppen olyan darabot választanak, ami abszolút értelmetlen viselet.


  Az első ilyen szörnyűség amivel nap mint nap találkozhatunk az utcán, az nem más mint amit a köznyelv úgy hív, hogy Hódi Pamela felső. Ezt hátul vagy oldalt vagy bárhol ötletszerűen hosszabb vagy rövidebb felsőt válogatás nélkül szinte mindenki (tisztelet a kivételnek) hordja. Pedig hacsak nem vagy 180 cm vagy annál magasabb, akkor jobb ha kihagyod a ruhatáradból. Ugyanis ez a "remek" fazon még kisebbé tesz ha nem vagy egy kosárlabdázó alkat és mindennek a tetejébe még extra rövid lábakat is csinál. Szóval ha nem akarod magad egy törpévé varázsolni, akkor mindenképpen kerüld ezt a trendet.
Aki mégsem akar lemondani róla, legalább magassarkúval hordja, a valamivel jobb összhatás kedvéért.

forrás: https://www.facebook.com/my77.divatA másik nagy divat, az állandó sapkahordás, ami a Való Világ című roppant elmés műsor nyomán szivárgott be a köztudatba. Én is pontosan tudom, hogy testünk hőjének kb. 60%-át a fejünkön keresztül adjuk le,de nem hiszem, hogy ez indokolttá tenné, hogy éjjel- nappal és még a lakásban is jó meleg fejfedőben mászkáljunk.
Azon kívűl, hogy ez nagyon tiszteletlen dolog, még a hajnak sem tesz jót, hiszen nem tud megfelelően szellőzni és e miatt akár kis is hullhat gyönyörű hajkoronánk.forrás: www.rtllkub.hu

  És hogy a Berki család másik tagja se maradjon ki, jöjjön a rövidnadrág és a cicanadrág érthetetlen kombinációja, amit elsőként Berki Krisztiánon láttunk, kamumaratonja legyaloglása közben, majd gyorsan a Sugarbird is piacra dobott belőle.
Számomra ez legalább olyan érthetetlen, mint a tavalyi cicanaci- szoknya kombo.
Szerintem ha jó az idő vegyünk rövidnadrágot, ha meg nem, akkor hosszút de a kettőt együtt fölösleges.

forrás:  https://www.facebook.com/berkikrisztianmanagementgroup

forrás: https://www.facebook.com/sugarbird.divat

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,