2014. május 20., kedd

3 divatbaki celebjeinktől

   Gyakran megesik, hogy celebjeink mellényúlnak öltözködés terén és egy egy olyan fazont erőltetnek, ami borzasztóan áll nekik és mindenki másnak is, aki birka módjára követ őket vagy éppen olyan darabot választanak, ami abszolút értelmetlen viselet.


  Az első ilyen szörnyűség amivel nap mint nap találkozhatunk az utcán, az nem más mint amit a köznyelv úgy hív, hogy Hódi Pamela felső. Ezt hátul vagy oldalt vagy bárhol ötletszerűen hosszabb vagy rövidebb felsőt válogatás nélkül szinte mindenki (tisztelet a kivételnek) hordja. Pedig hacsak nem vagy 180 cm vagy annál magasabb, akkor jobb ha kihagyod a ruhatáradból. Ugyanis ez a "remek" fazon még kisebbé tesz ha nem vagy egy kosárlabdázó alkat és mindennek a tetejébe még extra rövid lábakat is csinál. Szóval ha nem akarod magad egy törpévé varázsolni, akkor mindenképpen kerüld ezt a trendet.
Aki mégsem akar lemondani róla, legalább magassarkúval hordja, a valamivel jobb összhatás kedvéért.

forrás: https://www.facebook.com/my77.divatA másik nagy divat, az állandó sapkahordás, ami a Való Világ című roppant elmés műsor nyomán szivárgott be a köztudatba. Én is pontosan tudom, hogy testünk hőjének kb. 60%-át a fejünkön keresztül adjuk le,de nem hiszem, hogy ez indokolttá tenné, hogy éjjel- nappal és még a lakásban is jó meleg fejfedőben mászkáljunk.
Azon kívűl, hogy ez nagyon tiszteletlen dolog, még a hajnak sem tesz jót, hiszen nem tud megfelelően szellőzni és e miatt akár kis is hullhat gyönyörű hajkoronánk.forrás: www.rtllkub.hu

  És hogy a Berki család másik tagja se maradjon ki, jöjjön a rövidnadrág és a cicanadrág érthetetlen kombinációja, amit elsőként Berki Krisztiánon láttunk, kamumaratonja legyaloglása közben, majd gyorsan a Sugarbird is piacra dobott belőle.
Számomra ez legalább olyan érthetetlen, mint a tavalyi cicanaci- szoknya kombo.
Szerintem ha jó az idő vegyünk rövidnadrágot, ha meg nem, akkor hosszút de a kettőt együtt fölösleges.

forrás:  https://www.facebook.com/berkikrisztianmanagementgroup

forrás: https://www.facebook.com/sugarbird.divat