2014. május 27., kedd

Csillámos ombre köröm

  A tavalyi év nagy slágere az ombre bár kissé háttérbe szorult, mégis divatos maradt, főleg a hajak és a körmök terén.Most egy igazán elegáns csillámos ombre köröm elkészítését fogom megmutatni nektek. Mindenkinek ajánlanám, hiszen sokkal egyszerűbb megcsinálni, mint a színes ombre-t ami nekem is csak minden 3. nekifutásra sikerül.Fekete és színtelen lakkra, valamint tetszés szerinti színű csillámporra vagy csillámos körömlakkra lesz szükségünk hozzá.Először kilakkozzuk feketére a körmeinket.Amikor megszáradt a lakk, nagyjából a körmök közepétől elkezdjük felvinni a csillámot. Először csak óvatosan és keveset, aztán ahogy közeledünk a körmök vége felé, egyre többet tehetünk rá.
  Ha csillámporral dolgozunk, akkor azt még az fekete lakk megszáradása előtt kell rászórnunk, hogy jól beleragadjon. Az elv az előzőhöz hasonlóan, középről kifelé és egyre többet szórva.
Utolsó lépésként pedig jöhet a színtelen lakkozás!A fekete helyett persze használhatunk bármilyen más színt is,

a csillámból pedig akár két félét is,
és az sem muszáj, hogy a körömvégnél legyen a csillogás!Számtalan variációja van ennek a lakkozásnak, attól függően, hogy kinek mekkora a fantáziája hozzá!