Ugrás a fő tartalomra

Hello Kitty körmök

    A Hello Kitty valójában a gyerekek márkája, ám mégis egyre több felnőtt is viseli, mivel cuki és csajos. Ennek köszönhetően  a világ egyik legnépszerűbb márkájává vált.
   Ruházatot, kiegészítőket, parfümöt és még wc papírt is kaphatunk az aranyos cicával ellátva.   És ha már mindenünk Hello Kittys akkor a miért ne lehetnének a körmeink is azok?
Az alábbiakban egy teljes és egy francia manikűrös változatot is megmutatok nektek. Fehér, fekete, citromsárga és piros lakkokra lesz hozzá szükségünk, valamint egy pontozó ecsetre.


   Az elsőnél teljesen fehérre festett körmökből indulunk ki,majd ráfestjük a szemeket és az orrot is, egy egy fekete pöttyel.
Ezután megrajzoljuk a bajszot is, néhány fekete vonallal.


A nózi közepét citromsárgára festjük, majd megrajzoljuk pirossal a masnit és már kész is vagyunk!

  A második verziónál egy egyszerű francia manikűrből indulunk ki.Erre sárgával teszünk egy pöttyöt, ami az orr lesz, majd feketével megcsináljuk a szemeket.


Ezután jöhet a bajusz,


majd pedig a piros masni.Ha nem szögletes a körmünk, akkor sem kell elkeseredni, mert ovális végű körmökre ugyanúgy el tudjuk készíteni és remekül mutat rajta.


Az elkészült műveket ne felejtsük el színtelen lakkal lekenni!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e