2015. március 4., szerda

Vagány, tavaszi outfit

      Szuper dolog, hogy kit egyre többet süt a nap és érezhetően melegszik az idő. Lassan elrakhatjuk a télikabátokat, helyette pedig elég lesz egy vékony dzseki vagy egy vastag pulcsi.

   Most az utóbbival szeretnék bemutatni egy tavaszias, mégis nagyon vagány szettet.

   A szőrős pulcsit az F&F-nél szereztem és bevallom nektek őszintén, hogy ez egy gyerek méret. :D
Nem tudom, hogy mostanában milyen génmanipulált gyerekekre szabják a ruhákat, de az utóbbi 1-1,5 évben észrevettem, hogy a legnagyobb gyerekméret is simán jó rám. Pedig ez korábban sosem volt így és nem hinném, hogy összementem volna az évek során.
Mindenesetre nekem ez csak jó, hiszen így bővült a ruhakínálat amiből válogathatok.

   Szóval, visszatérve a pulcsira, szerelem volt első látásra. Egyből megtetszett a színe és az is, hogy hosszú szőrű anyagból készült. Ennek köszönhetően olyan meleg, hogy kabát sem kell hozzá.
A pink szín és a csajos anyag tökéletes kontrasztjaként pedig a sportmezeket idéző karcsíkkal és nagy számmal lett ellátva.

   Mivel ez a pulcsi igen meghatározó darab, érdemes vele a vagány vonalon maradni. Mivel a pulcsi kicsit "vaskos" érdemes testhezálló nacit választani hozzá. Máskülönben nagy nagydarabnak fogunk tűnni. Ezért én egy fekete bőrhatású leggings mellett döntöttem.


   Jöhet még egy egyszerű fekete magassarkú és egy nagy pakolós táska már és kész is a tökéletes szett!


   A táskát egyébként már láthattátok több outfitnél is, hiszen most ez a legnagyobb kedvencem. Minden általam felállított kritériumnak megfelel. Egyszerű, mégis stílusos és jó sok hely van benne, így az összes kacatom kényelmesen elfér. Hát kell ennél több?Szőrös pulcsi: F&F
Bőr hatású leggings: New Yorker