Ugrás a fő tartalomra

Vagány, tavaszi outfit

      Szuper dolog, hogy kit egyre többet süt a nap és érezhetően melegszik az idő. Lassan elrakhatjuk a télikabátokat, helyette pedig elég lesz egy vékony dzseki vagy egy vastag pulcsi.

   Most az utóbbival szeretnék bemutatni egy tavaszias, mégis nagyon vagány szettet.

   A szőrős pulcsit az F&F-nél szereztem és bevallom nektek őszintén, hogy ez egy gyerek méret. :D
Nem tudom, hogy mostanában milyen génmanipulált gyerekekre szabják a ruhákat, de az utóbbi 1-1,5 évben észrevettem, hogy a legnagyobb gyerekméret is simán jó rám. Pedig ez korábban sosem volt így és nem hinném, hogy összementem volna az évek során.
Mindenesetre nekem ez csak jó, hiszen így bővült a ruhakínálat amiből válogathatok.

   Szóval, visszatérve a pulcsira, szerelem volt első látásra. Egyből megtetszett a színe és az is, hogy hosszú szőrű anyagból készült. Ennek köszönhetően olyan meleg, hogy kabát sem kell hozzá.
A pink szín és a csajos anyag tökéletes kontrasztjaként pedig a sportmezeket idéző karcsíkkal és nagy számmal lett ellátva.

   Mivel ez a pulcsi igen meghatározó darab, érdemes vele a vagány vonalon maradni. Mivel a pulcsi kicsit "vaskos" érdemes testhezálló nacit választani hozzá. Máskülönben nagy nagydarabnak fogunk tűnni. Ezért én egy fekete bőrhatású leggings mellett döntöttem.


   Jöhet még egy egyszerű fekete magassarkú és egy nagy pakolós táska már és kész is a tökéletes szett!


   A táskát egyébként már láthattátok több outfitnél is, hiszen most ez a legnagyobb kedvencem. Minden általam felállított kritériumnak megfelel. Egyszerű, mégis stílusos és jó sok hely van benne, így az összes kacatom kényelmesen elfér. Hát kell ennél több?Szőrös pulcsi: F&F
Bőr hatású leggings: New Yorker


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e