Ugrás a fő tartalomra

Femme Fatale est otthon

    Egy korábbi bejegyzésemben már megismerkedhettetek a török estemmel, ami fantasztikus feltöltő hatással van a testemre és a lelkemre.


   A mai bejegyzésben is egy hasonlóan jótékony hatású "fürdő szeánszt" szeretnék bemutatni nektek, amit én csak Femme Fatale estnek hívok.


   Alapkellékei közé tartozik egy kád forró víz sok sok habbal, egy üveg jó bor, némi sajt vagy édesség és a stílusos francia jazz.

   A borhoz van erre a célra egy extra nagyméretű poharam, azt teletöltöm borral és miközben folyik a víz előkészítem a többi kelléket is.
A sajtokat vagy az édességet (kinek mihez van épp kedve) egy tányérra teszem, de nem ám csak úgy, hányaveti módon! Fordítsunk időt a szép elrendezésre és a dekorációra is. Ezen az estén ne spórolj semmi, főleg ne a kreativitáson. Meglátod, sokkal jobb lesz egy esztétikailag szépen elrendezett tálból nassolni, mintegy gyorsan összedobált halmazból.

   Ezután a meggyújtok pár gyertyát a fürdőszobában és gondoskodom a megfelelő zenéről. A kedvencem a Paris Cafe nevű online rádió ahol esténként nagyon dívás zenéket adnak.

   Ha mindezzel kész vagyok, akkor irány a kád! Nyakig merülök a habokban, lassan kortyolgatom a borom és élvezem a kifinomult dallamokat.

   Hunyd be a szemed és képzeld, hogy egy elegáns étteremben vacsorázol egy csodás ruhában vagy hogy az Eiffel-torony tetejéről gyönyörködsz Párizs éjszakai panorámájában.
Képzeld, hogy ellenállhatatlan vagy és hogy az egész világ a lábaid előtt hever. Hagyd, hogy elragadjon a fantáziád, engedd neki, hogy szárnyaljon. Érezd, hogy magabiztos vagy és gyönyörű.


  A még nagyobb átszellemülés érdekében a kedvenc Lush tusfürdőmet is bevetem.


   Ha kiszálltam a kádból jöhet egy romantikus könyv vagy film, aztán pedig egy pihentető alvás reggelig.


   Azért szeretem ezt a Femme Fatale estet, mert tényleg úgy szállok ki a kádból, hogy sokkal magabiztosabbnak és szabadabbnak érzem magam. Ez az érzés pedig megmarad bennem még másnap is.


  Ezek az esti kis "énidők" nagyon fontosak a számomra, hiszem egyensúlyban tartják a lelkem és megnyugtatnak egy-egy zaklatottabb nap után.
Remélem, hogyha kipróbáljátok valamelyik "szeánszomat" nektek is olyan felemelő érzés lesz, mint amilyen nekem szokott lenni minden egyes alkalommal.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e