2015. március 25., szerda

Femme Fatale est otthon

    Egy korábbi bejegyzésemben már megismerkedhettetek a török estemmel, ami fantasztikus feltöltő hatással van a testemre és a lelkemre.


   A mai bejegyzésben is egy hasonlóan jótékony hatású "fürdő szeánszt" szeretnék bemutatni nektek, amit én csak Femme Fatale estnek hívok.


   Alapkellékei közé tartozik egy kád forró víz sok sok habbal, egy üveg jó bor, némi sajt vagy édesség és a stílusos francia jazz.

   A borhoz van erre a célra egy extra nagyméretű poharam, azt teletöltöm borral és miközben folyik a víz előkészítem a többi kelléket is.
A sajtokat vagy az édességet (kinek mihez van épp kedve) egy tányérra teszem, de nem ám csak úgy, hányaveti módon! Fordítsunk időt a szép elrendezésre és a dekorációra is. Ezen az estén ne spórolj semmi, főleg ne a kreativitáson. Meglátod, sokkal jobb lesz egy esztétikailag szépen elrendezett tálból nassolni, mintegy gyorsan összedobált halmazból.

   Ezután a meggyújtok pár gyertyát a fürdőszobában és gondoskodom a megfelelő zenéről. A kedvencem a Paris Cafe nevű online rádió ahol esténként nagyon dívás zenéket adnak.

   Ha mindezzel kész vagyok, akkor irány a kád! Nyakig merülök a habokban, lassan kortyolgatom a borom és élvezem a kifinomult dallamokat.

   Hunyd be a szemed és képzeld, hogy egy elegáns étteremben vacsorázol egy csodás ruhában vagy hogy az Eiffel-torony tetejéről gyönyörködsz Párizs éjszakai panorámájában.
Képzeld, hogy ellenállhatatlan vagy és hogy az egész világ a lábaid előtt hever. Hagyd, hogy elragadjon a fantáziád, engedd neki, hogy szárnyaljon. Érezd, hogy magabiztos vagy és gyönyörű.


  A még nagyobb átszellemülés érdekében a kedvenc Lush tusfürdőmet is bevetem.


   Ha kiszálltam a kádból jöhet egy romantikus könyv vagy film, aztán pedig egy pihentető alvás reggelig.


   Azért szeretem ezt a Femme Fatale estet, mert tényleg úgy szállok ki a kádból, hogy sokkal magabiztosabbnak és szabadabbnak érzem magam. Ez az érzés pedig megmarad bennem még másnap is.


  Ezek az esti kis "énidők" nagyon fontosak a számomra, hiszem egyensúlyban tartják a lelkem és megnyugtatnak egy-egy zaklatottabb nap után.
Remélem, hogyha kipróbáljátok valamelyik "szeánszomat" nektek is olyan felemelő érzés lesz, mint amilyen nekem szokott lenni minden egyes alkalommal.