Ugrás a fő tartalomra

Elő a szoknyával!

    Ma egy igazán csinos és nőies outfitet hoztam nektek. Ez az egyik kedvenc tavaszi szettem, mert nem hivalkodó, ám mégis figyelemfelkeltő és előtérbe helyezi a nőies oldalunkat.

   A szett legmeghatározóbb eleme szerintem a bunda, ami természetesen az állatok védelmének érdekében műszőrméből van. Ez dobja fel az egészet.
Nagyjából 2 éve vettem és azóta is a kedvenceim közé tartozik. Szerintem minden nő szekrényében kellene, hogy lapuljon egy ilyen darab, mert alkalomra és egy hétköznapi szett feldobására is alkalmas.
  Az alatta lévő felsőt szándékosan nem fotóztam le, mert nincs rajta semmi különös. Egy sima, fekete ujjatlan garbó. Éppen ezért választottam. Így ha leveszem a bundát, semmi nem vonja el a figyelmet a khaki színű szoknya játékos fodrairól.
Egyébként a szoknya egy igen sokat látott darab a szettben. Legalább 4-5 éve vettem és azóta is hűséges társam a tavaszi és az őszi szezonokban. Biztosan nektek is van ilyen nagy becsben tartott ruhadarabotok. :D


  A csizma viszont újabb szerzemény, bár a facebook követők már jól ismerik, hiszen nem egy képet posztoltam már vele.
Nagyon imádom a hosszú csiziket,, mert nagyon jó választás nadrághoz és szoknyához is. Nyújtja a lábakat és nőiességet sugároz.
   Természetesen még nincs annyira jó idő, hogy ezt az outfitet bevállaljam harisnya nélkül. Ám mivel nem szeretem a mintás és színes változatokat, ezért egy klasszikus testszínű van rajtam.
Nem olyan rég vettem a Calzedoniában és szerintem életem egyik legjobb vétele volt! Alakformáló csípőrésszel van ellátva, nagyon kényelmes és tartós anyagból van, aminek köszönhetően nem szakad ki olyan könnyen. Imádom!


  Én mindenképpen biztatnálak titeket a szoknya- csizma kombinációra, mert minden nő jól mutat benne (persze csak ha a szoknya nem túl rövid vagy a csizma nem áll el túlságosan a lábtól).
Néha napján kell, hogy kiengedjük a bennünk rejlő szexi démont egy ilyen szettel! Már ha a tükörben megnézed magad attól is nőni fog az önbizalmad. Kint az utcán pedig bezsebelheted a jól megérdemelt bókokat.
Szóval, Hölgyeim legyetek bátrak és szoknyákat fel!

Bunda: George
Csizma: Deichmann
Testszínű harisnya: Calzedonia


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e