2015. március 11., szerda

Elő a szoknyával!

    Ma egy igazán csinos és nőies outfitet hoztam nektek. Ez az egyik kedvenc tavaszi szettem, mert nem hivalkodó, ám mégis figyelemfelkeltő és előtérbe helyezi a nőies oldalunkat.

   A szett legmeghatározóbb eleme szerintem a bunda, ami természetesen az állatok védelmének érdekében műszőrméből van. Ez dobja fel az egészet.
Nagyjából 2 éve vettem és azóta is a kedvenceim közé tartozik. Szerintem minden nő szekrényében kellene, hogy lapuljon egy ilyen darab, mert alkalomra és egy hétköznapi szett feldobására is alkalmas.
  Az alatta lévő felsőt szándékosan nem fotóztam le, mert nincs rajta semmi különös. Egy sima, fekete ujjatlan garbó. Éppen ezért választottam. Így ha leveszem a bundát, semmi nem vonja el a figyelmet a khaki színű szoknya játékos fodrairól.
Egyébként a szoknya egy igen sokat látott darab a szettben. Legalább 4-5 éve vettem és azóta is hűséges társam a tavaszi és az őszi szezonokban. Biztosan nektek is van ilyen nagy becsben tartott ruhadarabotok. :D


  A csizma viszont újabb szerzemény, bár a facebook követők már jól ismerik, hiszen nem egy képet posztoltam már vele.
Nagyon imádom a hosszú csiziket,, mert nagyon jó választás nadrághoz és szoknyához is. Nyújtja a lábakat és nőiességet sugároz.
   Természetesen még nincs annyira jó idő, hogy ezt az outfitet bevállaljam harisnya nélkül. Ám mivel nem szeretem a mintás és színes változatokat, ezért egy klasszikus testszínű van rajtam.
Nem olyan rég vettem a Calzedoniában és szerintem életem egyik legjobb vétele volt! Alakformáló csípőrésszel van ellátva, nagyon kényelmes és tartós anyagból van, aminek köszönhetően nem szakad ki olyan könnyen. Imádom!


  Én mindenképpen biztatnálak titeket a szoknya- csizma kombinációra, mert minden nő jól mutat benne (persze csak ha a szoknya nem túl rövid vagy a csizma nem áll el túlságosan a lábtól).
Néha napján kell, hogy kiengedjük a bennünk rejlő szexi démont egy ilyen szettel! Már ha a tükörben megnézed magad attól is nőni fog az önbizalmad. Kint az utcán pedig bezsebelheted a jól megérdemelt bókokat.
Szóval, Hölgyeim legyetek bátrak és szoknyákat fel!

Bunda: George
Csizma: Deichmann
Testszínű harisnya: Calzedonia