Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Dove Oxygen & Moisture sampon és balzsam

   A nő koronája a ragyogó és ápolt haj. Éppen ezért sok mindent megteszünk, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.

   Én is, mint minden nő sokat küzdők a hajammal ami nagyon vékony szálú, ezért sokszor nincs tartása és reggelente csak egy halom hajlakkal és némi tupírral tudok egy kis életet lehelni belé.

  A Dove Oxiygen & Moisture samponja és balzsamja éppen erre a gondra ígér megoldást. Természetesen ettől azonnal felcsillant a szemem és nem is volt kétséges, hogy kipróbálom a terméket.


    A sampon kinézete a tenyerembe öntve igen meglepő volt. Az üde kék színének és az áttetszőségének köszönhetően az embernek tényleg az oxigén jut róla az eszébe. Az illata pedig csak tovább fokozza a hatást. Friss, levegős és könnyed. Teljesen magával ragadó szabadság érzésem lett tőle.

   Sok más samponnal ellentétben a Dove-é nagyon jól habzik, így jóval kevesebb is kell belőle, mint fékezett habzású társaiból.

   Hajmosás után a balzsamot is használtam, ami szintén nagyon kellemes illatú volt.


De ez után jött csak az igazi nagy teszt, a hajszárítás. És azt kell mondjam, hogy a Dove Oxygen & Moisture átment rajta. Száradás után a hajam ugyanis gyönyörű lett! Fényes és dús. Épp úgy, ahogy a reklámokban is ígérték.

Ami viszont még ennél is jobb hír volt, az az, hogy ez a dús hatás a reggeli ébredés után is megmaradt. Még az éjszakai forgolódás és párnába dörzsölés sem tudta lelapítani az előző este kimosott hajkoronám.

Az egyetlen "árnyék" a történetben (ami persze nem mindenkinél van így), hogy bár a dússág tartós tőle a tisztaságérzés viszont nem.  Nagyjából másfél napot bírt ki a hajam vele, ami azt jelenti, hogy ennyi idő után éreztem először a zsírosodás érzését.
Ez pedig nagyon elszomorított. Annyira tetszett benne eddig minden, hogy teljesen "leesett a fagyim" érzésem lett ettől a megállapítástól.


Mindent összevetve szerintem próbáljátok ki, ha nem sokalljátok érte az 1600 ft körüli összeget, ami valljuk be elég húzós egy samponért, főleg ha az ember még balzsamot is szeretne venni hozzá......

Valószínű, hogy akinek nem zsírosodásra hajlamos a haja annak jobban be fog válni, mint nekem.


Egy biztos, a hosszan tartó  dúsító hatása és az isteni illata kétségbevonhatatlan....

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e