2015. március 27., péntek

Teszt: Dove Oxygen & Moisture sampon és balzsam

   A nő koronája a ragyogó és ápolt haj. Éppen ezért sok mindent megteszünk, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.

   Én is, mint minden nő sokat küzdők a hajammal ami nagyon vékony szálú, ezért sokszor nincs tartása és reggelente csak egy halom hajlakkal és némi tupírral tudok egy kis életet lehelni belé.

  A Dove Oxiygen & Moisture samponja és balzsamja éppen erre a gondra ígér megoldást. Természetesen ettől azonnal felcsillant a szemem és nem is volt kétséges, hogy kipróbálom a terméket.


    A sampon kinézete a tenyerembe öntve igen meglepő volt. Az üde kék színének és az áttetszőségének köszönhetően az embernek tényleg az oxigén jut róla az eszébe. Az illata pedig csak tovább fokozza a hatást. Friss, levegős és könnyed. Teljesen magával ragadó szabadság érzésem lett tőle.

   Sok más samponnal ellentétben a Dove-é nagyon jól habzik, így jóval kevesebb is kell belőle, mint fékezett habzású társaiból.

   Hajmosás után a balzsamot is használtam, ami szintén nagyon kellemes illatú volt.


De ez után jött csak az igazi nagy teszt, a hajszárítás. És azt kell mondjam, hogy a Dove Oxygen & Moisture átment rajta. Száradás után a hajam ugyanis gyönyörű lett! Fényes és dús. Épp úgy, ahogy a reklámokban is ígérték.

Ami viszont még ennél is jobb hír volt, az az, hogy ez a dús hatás a reggeli ébredés után is megmaradt. Még az éjszakai forgolódás és párnába dörzsölés sem tudta lelapítani az előző este kimosott hajkoronám.

Az egyetlen "árnyék" a történetben (ami persze nem mindenkinél van így), hogy bár a dússág tartós tőle a tisztaságérzés viszont nem.  Nagyjából másfél napot bírt ki a hajam vele, ami azt jelenti, hogy ennyi idő után éreztem először a zsírosodás érzését.
Ez pedig nagyon elszomorított. Annyira tetszett benne eddig minden, hogy teljesen "leesett a fagyim" érzésem lett ettől a megállapítástól.


Mindent összevetve szerintem próbáljátok ki, ha nem sokalljátok érte az 1600 ft körüli összeget, ami valljuk be elég húzós egy samponért, főleg ha az ember még balzsamot is szeretne venni hozzá......

Valószínű, hogy akinek nem zsírosodásra hajlamos a haja annak jobban be fog válni, mint nekem.


Egy biztos, a hosszan tartó  dúsító hatása és az isteni illata kétségbevonhatatlan....