Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Dove Oxygen & Moisture sampon és balzsam

   A nő koronája a ragyogó és ápolt haj. Éppen ezért sok mindent megteszünk, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.

   Én is, mint minden nő sokat küzdők a hajammal ami nagyon vékony szálú, ezért sokszor nincs tartása és reggelente csak egy halom hajlakkal és némi tupírral tudok egy kis életet lehelni belé.

  A Dove Oxiygen & Moisture samponja és balzsamja éppen erre a gondra ígér megoldást. Természetesen ettől azonnal felcsillant a szemem és nem is volt kétséges, hogy kipróbálom a terméket.


    A sampon kinézete a tenyerembe öntve igen meglepő volt. Az üde kék színének és az áttetszőségének köszönhetően az embernek tényleg az oxigén jut róla az eszébe. Az illata pedig csak tovább fokozza a hatást. Friss, levegős és könnyed. Teljesen magával ragadó szabadság érzésem lett tőle.

   Sok más samponnal ellentétben a Dove-é nagyon jól habzik, így jóval kevesebb is kell belőle, mint fékezett habzású társaiból.

   Hajmosás után a balzsamot is használtam, ami szintén nagyon kellemes illatú volt.


De ez után jött csak az igazi nagy teszt, a hajszárítás. És azt kell mondjam, hogy a Dove Oxygen & Moisture átment rajta. Száradás után a hajam ugyanis gyönyörű lett! Fényes és dús. Épp úgy, ahogy a reklámokban is ígérték.

Ami viszont még ennél is jobb hír volt, az az, hogy ez a dús hatás a reggeli ébredés után is megmaradt. Még az éjszakai forgolódás és párnába dörzsölés sem tudta lelapítani az előző este kimosott hajkoronám.

Az egyetlen "árnyék" a történetben (ami persze nem mindenkinél van így), hogy bár a dússág tartós tőle a tisztaságérzés viszont nem.  Nagyjából másfél napot bírt ki a hajam vele, ami azt jelenti, hogy ennyi idő után éreztem először a zsírosodás érzését.
Ez pedig nagyon elszomorított. Annyira tetszett benne eddig minden, hogy teljesen "leesett a fagyim" érzésem lett ettől a megállapítástól.


Mindent összevetve szerintem próbáljátok ki, ha nem sokalljátok érte az 1600 ft körüli összeget, ami valljuk be elég húzós egy samponért, főleg ha az ember még balzsamot is szeretne venni hozzá......

Valószínű, hogy akinek nem zsírosodásra hajlamos a haja annak jobban be fog válni, mint nekem.


Egy biztos, a hosszan tartó  dúsító hatása és az isteni illata kétségbevonhatatlan....

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü