Ugrás a fő tartalomra

Hamupipőke: ragyogás a mozivásznon

   Amikor pár hónapja ráakadtam a Youtube-on a Hamupipőke bemutatójára azonnal tudtam, hogy ezt nekem látnom kell.
Legalább egy éve nem volt olyan film a mozikban amit ennyire meg akartam volna nézni, ezért nem csoda, ha visszaszámoltam a napokat a premierig.
Aztán a karma ismét bebizonyította, hogyha nagyon vágyunk valamire és hisszük, hogy megkapjuk, mert megérdemeljük, akkor a vágyunk valóra válik. Így jutottam hozzá az Instyle magazin jóvoltából 2 jegyhez a premier előtti vetítésre. Mondanom sem kell, hogy mekkora öröm volt ez nekem...

A vetítésre tegnap este, 2 nappal a hivatalos mozipremier előtt került sor és valami fantasztikus élmény volt.

Lányok! Hogyha tehetitek mindenképpen nézzétek meg ezt a filmet, mert valami elképesztően gyönyörű!!!
A történet a teljesen hagyományos, mindenki számár ismert Hamupipőke. Nincs benne órási modernizáció és nem forgatták ki a négy sarkából a sztorit se. Pedig bevallom nekem ez nagy félelmem volt a filmmel kapcsoltban, de szerencsére kellemes csalódás ért.
Azért a készítők csempésztek bele némi viccet itt-ott, illetve olyan momentumokat amikben minden lány magára ismerhet. Ezzel pedig csak még közelebb kerül a szívünkhöz Ella és az ő mesebeli története.


kép forrása: http://www.shockya.com


A jelmezek mennyeiek és filmben mindig minden és mindenki nagyon csillog. Le se tagadhatnák, hogy a Swarovski volt a jelmeztervező.


http://www.rygestop.co/cinderella-2015-poster-pictures-disney-cinderella-2015-wallpaper-by3x9/Szerencsére a csodás képi látvány mellett a tartalom sem lett "limonádé szerű". Sok gondot fordítottak arra, hogy a film hasson az érzelmekre, szeretetet és hitet közvetítsen és tanítson is valamit. Én például bekönnyeztem a királyfi apjának halálakor, a tökből átváltozott hintó megjelenésekor meg azon kaptam magam, hogy nyitott szájjal meredek a vászonra akár egy kisgyerek.
A "Légy bátor és kedves" jó tanács pedig azt hiszem sokáig a fejemben fog még visszhangozni.

Mindent összevetve fantasztikus élmény volt látni ezt a filmet, méghozzá annyira, hogy amint hazautazom újra meg fogom nézni az Anyukámmal. :D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e