Ugrás a fő tartalomra

Újdonság: A repedezett lakk

       Nemrégiben sikerült beszereznem pár újdonságnak számító lakkot, amiket szeretnék letesztelni és tapasztalataimat megosztani veletek.

      Az első ilyen, az új őrületnek számító repedezett lakk. Erre a célra egy Essence márkájú repedezős fedőlakkot vásároltam.
. Felkentem az első réteget, ami nálam egy fehér szín volt, majd amikor teljesen megszáradt, rákentem a cracking fedőlakkot.
 Néhány másodperc múlva pedig  már látszottak is a repedések. Az első alkalom, mint a képeken is látszik, nem lett a legszebb. Szerintem idő kell hozzá, hogy kitapasztaljuk, hogy az általunk vásárol fedőlakk színéhez melyik másik szín passzol a legjobban.
Ezért én szinte az összes kedvenc színemmel kipróbáltam és ez lett a végeredmény:
Nagyobb kézügyességre nincs szükség hozzá, így bárki könnyen elkészítheti magának.  Ha még jó árban szeretnétek letesztelni ezt a lakkot, akkor irány a legközelebbi Rossmann, ahol most mindössze 199 forintért a tiétek lehet!

Sok sikert az alkotáshoz!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e