2013. február 14., csütörtök

Újra divat a military

       A kétezres évek elején egyszer már felütötte a fejét a katona stílus a divatban, de sikere akkor tiszavirág életű volt. Most viszont ismét visszatér a köztudatba, egy sokkal elegánsabb és kifinomultabb formában.
A nadrágok sokkal nőiesebb szabásúak lettek, a kabátok is karcsúsítottá váltak és végre megjelent a nálam nagy kedvencnek számító leggings és a szoknya is a terepmintás darabok között.
A military stílus olyan ruhadarabokat jelent, amik khaki színűek vagy katonai terepmintában pompáznak.Viselésénél fontos szempont, hogy ne akarjunk tetőtől talpig katonai stílusba öltözni, mert inkább férfiasak leszünk tőle, mintsem szexisek. Ezeket a darabokat kombináljuk inkább egyszínű, főleg fekete, de akár piros kiegészítőkkel és felsőkkel is, valamint feldobhatod még szettedet egy kis szőrmével és egy pilóta napszemüveggel, amik különösen jól mennek ehhez a stílushoz
       Számomra a kedvenc a már említett leggings, az atléták és az egyrészes miniruhák, de jöhet akár egy csinos szabású khaki darab is.
Tehát vásárlásra fel, és irány beszerezni ezeket a trendi darabokat!