Ugrás a fő tartalomra

Coca Cola Design

      A Coca Cola a világ egyik legnépszerűbb vállalata, az általuk gyártott ital, pedig az egyik legnépszerűbb üdítőnek számít.
Ám 2008 óta a népszerűsítésbe a megszokott tévéreklámok mellett bevontak nagy tervezőket is, hogy vonzóbb külsőbe öltöztessék palackjaikat és ezáltal még több embert ragadjanak meg. Természetesen ezek a kollekciók csak limitált példányszámban jelentek meg, és mondanom sem kell, hogy egy normál üveg kóla árának sokszorosába kerülnek.
Íme egy kis áttekintés a nagyobb nevek közül:

A sort a 2008 augusztusában megjelent Roberto Cavalli kollekció kezdte.  Cavalli nevéhez méltóan gyönyörű állatmintás üvegeket tervezett a Coca Cola light változatának.

A nagy sikerre való tekintettel a cég még ugyanebben az évben decemberben piacra dobta az újabb light palackokat Nathalie Rykiel tervezésében.A 2009-es évet  Manolo Blahnik nyitotta, aki szintén a light kólának adott új "ruhát".Ám az igazi designer ital láz 2010-ben vette kezdetét, amikor is 9 világhírű divatház is átöltöztette a népszerű italt.
    Donatella Versace

    Moschino
    Missoni    Marni
    Alberta Ferretti    Fendi    ETRO   Blumarine2010-ben Tom Gauld
valamint maga  a Swarovski működött közre.
A Swarovski gyönyörű kristályaival díszítette a pink üveget. Az egész USA-ban csak egy helyen lehetett kapni, ahol a helyszínen némi plusz pénzért még a saját nevünket vagy bármilyen mintát is ráraktak az értékes kövekkel.

 2010 másik nagy durranása a Karl Lagerfeld által tervezett 'Diet Coke Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld nevű kollekció volt. Kifejezetten stílusos hölgyek számára.

2011-ben Diane von Furstenberget érte a megtiszteltetés, aki az italmárka már megszokott színeivel dolgozott, tökéletesen eltalálva a Coca Cola stílusát.2012-ben a cég Jean Paul Gaultier Day & Night kollekciójával örvendeztette meg a közönséget.


Idén sajnos még nem tudjuk, hogy ki lesz a következő tervező, de az előzményeket visszanézve abban biztosak lehetünk, hogy nem fogunk csalódni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e