2013. február 18., hétfő

Vacsi a Hootersben

      Még a nyitás utáni napon jártunk a párommal a Hootersben és azóta is megfordultunk ott párszor, mert tetszett az ottani légkör.


A felszolgáló lányok nagyon mosolygósak és kedvesek. Szerintem egy nőnek kész felüdülés oda betérni, mert nyoma sincs az utcán és az élet minden területén tapasztalható rivalizálásnak. Sőt a beérkező lányokat különös kedvességgel fogadják az ott dolgozók.


Magának a helynek is igen jó a hangulata, pörgős zenék szólnak (bár néha kicsit túl hangos), de akár sportközvetítéseket is nézhetünk a számos TV egyikén.
Az ételkínálat nagyon bőséges, a különböző szószos csirkefalatkáktól egészen a rengetegféle hamburgerig minden megtalálható rajta.


 Az árak szerint én egy közepes kategóriába sorolnám a Hooterst, mert nem a legolcsóbb viszont még elérhetőek az árai. Az italok területén viszont igen jók az árak.


Bátran ajánlom mindenkinek, hogy aki csak teheti próbálja ki ezt az éttermet. A csajoknak megsúgom, hogy ez egy tuti program lehet a pasiddal. Garantáltan oda lesz érted, ha egy ilyen helyre hívod el.


  Ha biztosra akarsz menni akkor még el is kápráztathatod a fantasztikus hullahopp tudásoddal. :)


Szóval csajok, irány a Hooters!