Ugrás a fő tartalomra

Vacsi a Hootersben

      Még a nyitás utáni napon jártunk a párommal a Hootersben és azóta is megfordultunk ott párszor, mert tetszett az ottani légkör.


A felszolgáló lányok nagyon mosolygósak és kedvesek. Szerintem egy nőnek kész felüdülés oda betérni, mert nyoma sincs az utcán és az élet minden területén tapasztalható rivalizálásnak. Sőt a beérkező lányokat különös kedvességgel fogadják az ott dolgozók.


Magának a helynek is igen jó a hangulata, pörgős zenék szólnak (bár néha kicsit túl hangos), de akár sportközvetítéseket is nézhetünk a számos TV egyikén.
Az ételkínálat nagyon bőséges, a különböző szószos csirkefalatkáktól egészen a rengetegféle hamburgerig minden megtalálható rajta.


 Az árak szerint én egy közepes kategóriába sorolnám a Hooterst, mert nem a legolcsóbb viszont még elérhetőek az árai. Az italok területén viszont igen jók az árak.


Bátran ajánlom mindenkinek, hogy aki csak teheti próbálja ki ezt az éttermet. A csajoknak megsúgom, hogy ez egy tuti program lehet a pasiddal. Garantáltan oda lesz érted, ha egy ilyen helyre hívod el.


  Ha biztosra akarsz menni akkor még el is kápráztathatod a fantasztikus hullahopp tudásoddal. :)


Szóval csajok, irány a Hooters!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e