Ugrás a fő tartalomra

Az idei év legújabb körömtrendjei

      Mint minden évben, idén is jelennek meg újdonságok a körömtrendekben, de vannak olyan örök klasszikusok is amik sosem mennek ki a divatból. Lássuk hát, hogy idén milyen körmök számítanak trendinek.

1. Nude

       Ez az a trend ami sosem megy ki a divatból. A lényege, hogy főleg pasztell színeket használjunk, amik nem túl erősek, így gyönyörűen ápolt hatást kelthetnek a körmeink. A még szebb hatás elérése érdekében használhatunk a körmünk alá egy kis körömfehérítő ceruzát.2. Kaviáros manikűr

        Ez az idei év egyik újdonsága. Ezzel a manikűrrel olyan hatást érhetünk el, mintha körmeinken apró kaviár szemek lennének. Eredetileg ez a Ciaté vívmánya. Nagyon sokáig nem is jutott el országunkba ez a technika, de mostmár nálunk is elérhető, a Clarie's üzleteiben, bár nem túl olcsó (2600 ft).

3.Bársony manikűr

      Ez a Ciaté másik újdonsága. Hasonló 3D hatást érhetünk el vele, mint a kaviár manikűrrel. A lényege, hogy a félig megszáradt körömlakkra kell rászórni ezeket a bársonyszálakat, aztán ha megszáradt lekenni egy fedőlakkal. Bevallom ez a két trend nekem már a kissé túlzás kategóriába tartozik. Ráadásul nem is igazán tartós, mert 1-2 nap alatt le is kopik. Itthon tudomásom szerint még nem kapható.
4.Neon.

     Még mindig hódít a neon, bár a ruhák terén már kicsit alább hagyott ez a láz, a körmök területén még mindig nagyon divatosnak számít. Ezek a színek annyira feltűnőek és vidámak, hogy akármilyen szettet feldobhatunk vele. Sőt akár a karkötő viselését is helyettesíti.

5. Matt körömlakk

    Ez is egy újdonságnak számít és igazán elegáns hatást érhetünk el vele. Általában fényesebb körömlakkal szokták kombinálni, a lenyűgöző hatás érdekében. Ezt a lakkfajtát több helyen is beszerezhetjük, van például az Avon, Moyra vagy Manhatthan márkában is (500 ft-tól kezdődnek általában), de vásárolhatunk egy sima mattító fedőlakkot is (pl.: Crystal Nails, Moyra), ezek bármilyen egyszerű lakkot mattá varázsolnak.

6. Színátmenetes köröm

    Egyre több képen látni színátmenetes körmöket viselő nőket. Ez egy igen látványos, egyedi és gyönyörű körömtrend. Bátran ajánlom mindenkinek. Idén tavasszal igazán nagy sikere lesz.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,