2017. március 13., hétfő

A nap bloggere voltam #3

  A tavalyi év után idén is megkaptam a megtisztelő címet és ismét a nap bloggere lehettem a Magyar bloggerek és blogkedvelők csoportban. Sok érdekes kérdést kaptam ismét, amikre ezen bejegyzés keretei között válaszolok.


   Honnan jött a blog neve? Szeretnél Barbie-ra hasonlítani?

Az előző évben is megkaptam ezt a kérdést, amit akkor olyan szépen összeszedtem, hogy most sem tudnám jobban. Szóval erre az alábbi linken meg is találjátok a választ:

A nap bloggere voltam #1


   A rózsaszín a kedvenc színed vagy ezt a blog neve miatt választottad dizájnnak?

Kicsit is-is. A blog neve miatt alapból jó választásnak tűnt a rózsaszín, de egyébként sem áll távol tőlem ez a szín, mert benne van a top 4 kedvencben.


   Mi a kedvenc ételed?

Ahhhh ez egy nagyon nehéz kérdés, mert én nagyon, de nagyon imádok enni. Nem is tudnék egyet kiemelni a sok kedvencem közül. Imádom az olaszos ételeket, a pizzákat, a tésztákat, de Anyukám töltött paprikájáért és töltött káposztájáért is oda vagyok. Ezek mellett még minden fajta főzelék és a saláták is nagy kedvenceim. :D   Mire vagy a legbüszkébb a blogoddal kapcsolatban?

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2014-ben 3 hónapig a Biovanne szépségvitamin egyik hivatalos bloggere lehettem. Ez volt az első nagy lehetőség amit a blogom révén kaptam.
Aztán nagyjából egy évvel ezelőtt megválasztottak a Rossetti Bizsu egyik arcának, ami szintén nagy dolog.
E mellett büszkeséggel tölt el az is, hogy a blogom révén egyre több pánikbetegségben szenvedő ember talál rám, akik közül néhánynak már segítettem teljesen talpra állni és ez mérhetetlen boldogsággal tölt el.


   Van a blogodon a bemutatkozásban egy mondat, amire felkaptam a fejem: "E blogon keresztül szeretnék nektek segítséget nyújtani ahhoz, hogy hogyan lehettek a mindennapok hősnői. Olyan nők, akik mindig csinosak, edzettek, egészségesek, kreatívak, remekül főznek és nem utolsó sorban boldogok." Erről eszembe jutott a Stepfordi feleségek című film, amit imádok. Jót mosolyogtam, amikor a kis fejemben párhuzamot vontam. Van esetleg olyan film, ami motivál téged a mindennapokban?

Nagyon sok film van ami motivál, de ezek mindegyike csak ez bizonyos területemre hat.
Arra, hogy életem minden területén helyt álljak, jót és szeretetteljeset alkossak nem filmek, hanem az Édesanyám motivál. Ő az akitől mindezt láttam. Ő az a nő aki a legnehezebb időkben sem volt soha slampos, mindig törődött magával, mindig isteni ételt rakott az asztalra - még akkor is amikor kevés pénzből kellett gazdálkodnunk- soha nem adta fel, mindig harcolt, minden akadályt le küzdött és tényleg az élet minden területén megállta a helyét és teszi ezt még a mai napig is. Ő az a tökéletes nő aki mindig arra inspirál engem, hogy jobb és jobb legyek.
Azt hiszem, ha sikerül csak fele annyira csodálatosnak lennem, mint amilyen ő akkor máris büszke lehetek.
   Melyik bejegyzéseddel dolgoztál eddig a legtöbbet?

Nem tudnék egyet kiemelni. A legtöbbet mindig a saját lelkemből íródott bejegyzésekkel dolgozom. Ezek mellett nagyon sokat ülök és leások a lelkem legmélyéig, hogy papírra tudjam vetni az épp bennem kavargó érzéseket.

 A két kedvencem ebből a témából:

Te is ufo vagy?

Amikor kétfelé szakadsz


   Miről írnál szívesen amiről eddig még nem tetted?

Könyvajánlókat írnék még szívesen, de azt hiszem, hogy ehhez a témához nem vagyok elég ügyes :D


   Léböjt.... Mi jött be és mi az amire azt mondtad soha többet?

Alapvetően imádom a zöldségeket és a gyümölcsöket, így azt hittem egyik lével sem lesz gond. De az az Zöldségkoktél amiben volt mindenféle az valami borzalom. Soha többet nem vetemednék rá, hogy megigyam.    Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kérdéseket!