2017. március 6., hétfő

Újra divatban a neccharisnya!

    A neccharisnya egy újabb 90-es évekbeli nagy visszatérő az oldalt csíkos melegítő, a kertésznadrág, a choker és a holdjáró után.
Ennek a rossz hírű ruhadarabnak a gyökerei egészen az 1900-as évekig nyúlnak vissza, de konkrét eredetét így is homály fedi. Eleinte a Moulin Rouge táncosai viselték, majd szép lassan bekúszott az erotika világába és neve szinte összeforrt a laza erkölccsel.
A mai napig nagyon vegyes érzelmeket vált ki az emberekből, de most visszatér és próbál javítani eddigi negatív megítélésén.

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/?fref=ts

  Idén leginkább combcsizmákhoz, szakadt farmerek alá, bokavillantós nadrágokhoz és haspólókhoz érdemes társítani. A közönséges hatás elkerülése miatt viszont figyeljük arra a szabályra, hogyha neccharisnya van rajtunk akkor tilos a mély dekoltázs.


   Nekem nagyon tetszik ez a trend, szóval már be is szereztem egy apróbb hálós változatot, de egy nagyobb hálós és egy zokni is szerepel a tavaszi shopping listámon.

   A sztárok közül már az örök lázadó Madonna, Kylie Jenner és Kim Kardashian is letette a voksát a neccharisnya mellett.  Ti viselni fogjátok idén tavasszal?