Ugrás a fő tartalomra

Franciás hangulatban

   Vannak ruhák amiket eltesz az ember. Egy gyerekkori felsőt, a tinédzserkori dzsekit vagy nadrágot. Nem feltétlenül azért, mert később divatos lehet még és újra hordhatjuk mi magunk vagy akár a gyerekünk. Sokszor az érzelmi értéke miatt tesszük el ezeket a darabokat. Mert annak idején ebben ismertük meg a jelenlegi párunkat, ebben éltünk át egy őrületes bulit vagy mert egyszerűen ez volt a kedvenc ruhadarabunk és nem volt szívünk megválni tőle.
   Nekem is sok ilyen ruhám van. Többsége 18-20 éves koromból maradt meg. Van köztük már sok divatjamúlt is, de szép számmal akad olyan is ami éppen most éli reneszánszát. Ezek között mazsolázgattam a múltkor amikor otthon jártam. Felidéztem a hozzájuk fűződő emlékeimet. de a felpróbálásuktól tartózkodtam ugyanis egy évvel ezelőtt megpróbáltam már, de szomorúan el kellett könyvelnem, hogy képtelen vagyok már beléjük préselődni. Ez eléggé lehangoló felfedezés volt, így nem akartam kitenni magam ismét egy ilyen rossz élménynek. Anyukám viszont kötötte az ebet a karóhoz. Mindenképpen szerette volna, ha belebújok az egyik szoknyába, hogy lássuk mennyit fogytam.Végül beadtam a derekam és kiválasztottam egy régi ballagási szoknyámat, ami ma már szívesen viselnék az utcán is.
És láss csodát minden nehézség nélkül rám jött és még a cipzár is egész könnyen felment. Eszméletlen érzés átélni a pillanatot, amikor rájössz, hogy lassan 28 éves fejjel újra jó lett rád az a szoknya amit röpke 10-12 évvel ezelőtt hordtál. Ráadásul jól is áll és nem úgy nézel ki benne, mint egy töltött csirke. Én annyira boldog lettem, hogy azóta folyton azon jár az eszem, hogy mikor lesz már olyan idő, hogy állandóan hordhassam az önbizalom növelő szoknyát. Mert abban biztosak lehettek, hogy amint eléri az idő azt a hőfokot amikor már nem fagyok szét benne én éjjel -nappal ebben fogok járni :D

De amíg ez az idő elérkezik készítettem hozzá egy különleges outfitet, aminek középpontjában Párizs és az Eiffel-- torony áll.

   Az egyenes vonalú, magas derekú szoknyákkal szerencsénk van, mert szinte minden fazonú felsőhöz passzolnak. Viselhetjük toppal, blúzzal, inggel, pólóval, atlétával csak figyeljünk rá, hogy utóbbi esetekben mindig húzzuk be a felsőt a szoknyába, hogy láttassuk a derekunkat.

Én most egy egyszerű póló fazon választottam hozzá, a kedvenc piros magassarkúmat, boríték táskát és egy különleges Rossetti ékszerszettet.   Hűvösebb napokon felkaphatunk még hozzá egy farmer dzsekit és egy sálat is.   Mit szóltok ehhez a szetthez?


  Párizs ékszerszett: http://rossettibizsu.hu/parizs-szett.html

Gyűrű: http://rossettibizsu.hu/marvany-teglalap-gyuru.html
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e