2017. március 8., szerda

Milyen is az igazi nő?

   Nemrégiben láttam egy cikket amiben egy 23 éves új insta sztárt mutattak be. Szimpatikus lány volt, kedves arcú, mosolygós, szuper trendi ruhatárral és szuper szexi testtel. Aztán a  poszt alatti kommenteket olvasva felfigyeltem egyre, melyben egy idősebb hölgy azt írta, hogy amíg valaki nem szül 2-3 gyereket addig nem nevezhető nőnek, csak kislánynak.
Ez igencsak elgondolkodtatott. Tényleg csak egy anya lehet igazi nő? Én nem hiszem. Nem egy esemény, egy elért kor vagy bármi ilyesmi tesz valakit igazi nővé, hanem a kisugárzás. Az az energia ami a személyiségéből árad. Ezzel éri el egy nő, hogy kinyissák előtte az ajtót, hogy elvegyék tőle a nehéz csomagokat és felsegítsék a kabátját. Nem hisztivel, hangos vihorászással, műcickókkal vagy látványos szerencsétlenkedéssel, hanem pusztán a jelenlétével, mely azonnali ösztönöket vált ki az igazi férfiakból.

   A nagybetűs NŐ ismeri önmagát. Tudja mire képes, mennyit ér és mit bír el. Tisztában van a saját erősségeivel és hibáival, ezeket elfogadja és soha nem akar másnak látszani, mint ami.
Kialakult, határozott személyisége van, mely megmutatkozik a világról alkotott képében, a ruhatárában, még az illatválasztásában is.

Tud bánni a férfiakkal. Elég egy kósza érintés, egy váll fölötti hátrapillantás vagy egy bájos mosoly és máris oda vannak érte, mert tudja, hogy mit mikor kell bevetni és tisztában van a saját, ellenállhatatlan vonzerejével.

   Az igazi nő mindig igényes és ápolt. Tudja, hogy mi áll jól neki mind ruhában, mind sminkben, mind hajviseletben. Küllemében tükröződik az egyénisége, melyet nem fél megmutatni. Mindegy, hogy karcsú, magas, vékony vagy duci tudja, hogy mivel teheti előnyössé a megjelenését és nem érdekli, hogy ki mit szól hozzá.
Soha nem mutat túl sokat magából. Tisztában van vele, hogy egy kivillanó váll sokkal szexibb tud lenni, mint a legrövidebb miniszoknya.
Szeret és szokott is mozogni, így karbantartva a testét és a lelkét. Van hobbija, élvezi az életet, nyitott a világra, éppen ezért folyamatosan tágítja a látókörét.


   Viselkedése kifinomult, nem hivalkodó. Tartása királynői. Tud szívből nevetni és nem csak a vicceken, hanem a saját bénázásain is. Ettől csak még vonzóbbá válik.

  Ha megtalálja a párját nem félti a helyét, nem verseng a többi nővel, mert tisztában van vele, hogy ő különleges, egyedi és utánozhatatlan.
Soha nem ragad bele egy rossz kapcsolatba, inkább továbblép, hisz tudja, hogy ennél jobbat érdemel.


A nő otthont teremt. Szeretetet és meghittséget visz a lakásba az apró dekorációkkal, a friss süteményillattal és a takarítás közbeni dudorászásával.
   Szerintem ezek a tulajdonságok teszik az igazi nőt. Nem a férj, a 2- 3 gyerek, a felpumpált száj, a mélyen dekoltált felső vagy a modellalak. Csak a belső számít. Az a különleges kisugárzás ami kívül és belül is ragyogóvá tesz minket.