2014. szeptember 4., csütörtök

Programajánló: Borfesztivál Budafokon

   Végre elérkezett a szeptember és nemsokára kezdetét veszi a kedvenc fesztiválom. Bevallom őszintén, hogy már augusztus óta ezen jár az eszem.
  Alapból imádom a fesztiválokat és a kirakodóvásárokat, mert ilyenkor újra gyereknek érezhetem magam. Óriási lelkesedéssel figyelem az árusok portékáit, a tükrös- szíves mézeskalácsot, a medvecukrot és a csavaros nyalókát, ami gyerekkorom egyik nagy kedvence volt. A Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon pedig mindezek mellett még ezernyi ékszert, játékot és igazi hazai, ízeket kínálnak az isteni borok és pezsgők mellé.


kép forrása: www.facebook.com/pezsgoborvaros25


   A most hétvégén (szeptember 6-7) megrendezendő eseményen sok-sok koncert, többek között Kállay-Saunders András és a Mary Popkids, gyermekprogramok, pinceséták várják a nagyérdeműt és betekinthetünk a méltán híres Törley pezsgőpincészet történelmi falai mögé is.


 
  Szóval akinek még nincs programja a hétvégére, az látogasson ki Budafokra! Én biztos ott leszek idén is.   További infók a fesztivál hivatalos oldalán, ahol letölthető programfüzetet is találtok:

https://www.facebook.com/pezsgoborvaros25?fref=ts


  Szóval fiúk. lányok borozásra fel és találkozunk szombaton!