Ugrás a fő tartalomra

Programajánló: Borfesztivál Budafokon

   Végre elérkezett a szeptember és nemsokára kezdetét veszi a kedvenc fesztiválom. Bevallom őszintén, hogy már augusztus óta ezen jár az eszem.
  Alapból imádom a fesztiválokat és a kirakodóvásárokat, mert ilyenkor újra gyereknek érezhetem magam. Óriási lelkesedéssel figyelem az árusok portékáit, a tükrös- szíves mézeskalácsot, a medvecukrot és a csavaros nyalókát, ami gyerekkorom egyik nagy kedvence volt. A Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon pedig mindezek mellett még ezernyi ékszert, játékot és igazi hazai, ízeket kínálnak az isteni borok és pezsgők mellé.


kép forrása: www.facebook.com/pezsgoborvaros25


   A most hétvégén (szeptember 6-7) megrendezendő eseményen sok-sok koncert, többek között Kállay-Saunders András és a Mary Popkids, gyermekprogramok, pinceséták várják a nagyérdeműt és betekinthetünk a méltán híres Törley pezsgőpincészet történelmi falai mögé is.


 
  Szóval akinek még nincs programja a hétvégére, az látogasson ki Budafokra! Én biztos ott leszek idén is.   További infók a fesztivál hivatalos oldalán, ahol letölthető programfüzetet is találtok:

https://www.facebook.com/pezsgoborvaros25?fref=ts


  Szóval fiúk. lányok borozásra fel és találkozunk szombaton!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,