Ugrás a fő tartalomra

Biovanne nagyköveti program

    Amint arról már a facebbok oldalamon beszámoltam, hamarosan kezdetét veszi a Biovanne Plus blogger nagyköveti programja, amiben én is részt veszek.
     Szombat reggel egy meetingen kezdtem, ahol megkaptuk a szükséges információkat és a szépségvitamin adagunkat.    Amint elkészülnek az utolsó simítások meg is kezdhetem a 3 hónapig tartó blogolást, a Biovanne Plus hatásáról. Ezt természetesen nem itt, hanem egy külön erre készített oldalon fogom megtenni, de az elkészült bejegyzésekről mindig értesíteni foglak titeket, hogy akit érdekel, az nyomon tudja követni a vitamin nyomán beálló változásokat.   Nagy megtiszteltetésnek és az eddigi munkám elismerésének veszem azt, hogy bekerültem a programba és hihetetlen lelkesedéssel vetem bele magam munkába. Nagy kihívás lesz összeegyeztetni saját és a Biovanne blog írását egyszerre úgy, hogy közben az élet nem áll meg és nekem el kell látnom a mindennapi teendőimet is. Főzni, mosni, bevásárolni, edzeni kell ugyanúgy mint eddig, de hiszem azt, hogy a megfelelő szervezéssel mindent meg fogok tudni oldani úgy, hogy ennek egyik oldal se lássa kárát.


   Remélem nektek is hasznos információkkal tudok majd szolgálni a 3 hónap alatt és figyelemmel követitek ezt a munkásságom is!   Boldog és szép napot mindenkinek!

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.