2014. szeptember 2., kedd

Biovanne nagyköveti program

    Amint arról már a facebbok oldalamon beszámoltam, hamarosan kezdetét veszi a Biovanne Plus blogger nagyköveti programja, amiben én is részt veszek.
     Szombat reggel egy meetingen kezdtem, ahol megkaptuk a szükséges információkat és a szépségvitamin adagunkat.    Amint elkészülnek az utolsó simítások meg is kezdhetem a 3 hónapig tartó blogolást, a Biovanne Plus hatásáról. Ezt természetesen nem itt, hanem egy külön erre készített oldalon fogom megtenni, de az elkészült bejegyzésekről mindig értesíteni foglak titeket, hogy akit érdekel, az nyomon tudja követni a vitamin nyomán beálló változásokat.   Nagy megtiszteltetésnek és az eddigi munkám elismerésének veszem azt, hogy bekerültem a programba és hihetetlen lelkesedéssel vetem bele magam munkába. Nagy kihívás lesz összeegyeztetni saját és a Biovanne blog írását egyszerre úgy, hogy közben az élet nem áll meg és nekem el kell látnom a mindennapi teendőimet is. Főzni, mosni, bevásárolni, edzeni kell ugyanúgy mint eddig, de hiszem azt, hogy a megfelelő szervezéssel mindent meg fogok tudni oldani úgy, hogy ennek egyik oldal se lássa kárát.


   Remélem nektek is hasznos információkkal tudok majd szolgálni a 3 hónap alatt és figyelemmel követitek ezt a munkásságom is!   Boldog és szép napot mindenkinek!