Ugrás a fő tartalomra

Biovanne nagyköveti program

    Amint arról már a facebbok oldalamon beszámoltam, hamarosan kezdetét veszi a Biovanne Plus blogger nagyköveti programja, amiben én is részt veszek.
     Szombat reggel egy meetingen kezdtem, ahol megkaptuk a szükséges információkat és a szépségvitamin adagunkat.    Amint elkészülnek az utolsó simítások meg is kezdhetem a 3 hónapig tartó blogolást, a Biovanne Plus hatásáról. Ezt természetesen nem itt, hanem egy külön erre készített oldalon fogom megtenni, de az elkészült bejegyzésekről mindig értesíteni foglak titeket, hogy akit érdekel, az nyomon tudja követni a vitamin nyomán beálló változásokat.   Nagy megtiszteltetésnek és az eddigi munkám elismerésének veszem azt, hogy bekerültem a programba és hihetetlen lelkesedéssel vetem bele magam munkába. Nagy kihívás lesz összeegyeztetni saját és a Biovanne blog írását egyszerre úgy, hogy közben az élet nem áll meg és nekem el kell látnom a mindennapi teendőimet is. Főzni, mosni, bevásárolni, edzeni kell ugyanúgy mint eddig, de hiszem azt, hogy a megfelelő szervezéssel mindent meg fogok tudni oldani úgy, hogy ennek egyik oldal se lássa kárát.


   Remélem nektek is hasznos információkkal tudok majd szolgálni a 3 hónap alatt és figyelemmel követitek ezt a munkásságom is!   Boldog és szép napot mindenkinek!

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü