2014. szeptember 8., hétfő

Borfesztivál képekben

   Nagyon mozgalmas hétvége áll mögöttem, ami tele volt munkával, sporttal, takarítással és fesztiválozással.  A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál zseniális volt, idén is megérte kilátogatni, de a szokásinktól eltérően most sajnos csak az első napra sikerült eljutni a sok feladat miatt.
   Az árusok feltérképezése után azonnal belevetettük magunkat a borozás örömeibe. Egy üveg isteni jégbort választottunk a Sümegi és Fiai pincészet kínálatából.

   Az első korty után azonnal megértettem, hogy miért kapta az Ambrózia nevet ez a nemes nedű. Minden cseppje igazi élmény volt. Ajánlom mindenkinek aki hozzám hasonlóan az édes borokat szereti.
   Az isteni ital után pedig az isteni étel sem maradhatott el. Ilyenkor megengedek magamnak egy kis bűnözést egy jó nagy szelet kormos kenyérrel (nálunk így nevezik a sült szalonna zsírjával lecsepegtetett kenyeret), amit itt csak csurgatós kenyér néven árulnak a forgatagban.

  Idén a koncerteket is nagyon jól sikerült eltalálni, bár a "sztárfellépőkért" nem voltam oda, de rengeteg kisebb együttes volt amit imádtam hallgatni.

  Összességében megint imádtam a fesztivál minden pillanatát, a jó hangulatot, az isteni ízeket és illatokat és a hömpölygő színes forgatagot.
Jövőre folyt. köv.!