Ugrás a fő tartalomra

Ősszel is matrózosan!

    Amint az sok-sok korábbi cikkemből tudhatjátok, imádom a matróz stílust. Ez egy örök divat, ami minden vízparti nyaralás alap dizájnja nálam. De amikor elérkezik az ősz, szomorúan teszem ezeket a darabokat a szekrény mélyére.   Idén viszont megnyújthatjuk a tengerészes időszakot. Az őszi színek között ugyanis helyett kapott a piros, a kék és a fehér, amik e stílus alapszínei.   Én ebben a szettben elhagytam a kéket, hogy ősziesítsem kicsit a hatást.
   A csíkos kardigán teszi igazán matrózossá az outfittet, ami nagyon praktikus a reggel hideg, de délben meleg időjáráshoz. Így suliba vagy munkába menet sem fogunk fázni, ha pedig felmelegszik a levegő egyszerűen levesszük.
  A szett másik praktikus része a kényelmes vászoncipő, ami az ősz egyik legnagyobb slágere lesz. Anyukám unszolására vettem meg pár hete és amint felvettem beleszerettem. Fazonja és színe miatt szinte mindenhez felvehető. Jól illik egy farmerhez vagy térdnadrághoz, fodros szoknyával pedig igazi teniszező szettet varázsolhatunk vele. Ráadásul sokkal nőiesebb mint egy tornacipő, de ugyanolyan kényelmes.

  Egy ilyen feltűnő szetthez viszont érdemes visszafogott, majdnem "láthatatlan" kiegészítőket választani. Egy apró csillogó fülbevaló és egy fehér karóra tökéletesen megteszi.

  Próbáljátok ki Ti is az őszi matróz dizájnt és ne féljetek ilyen sok pirosat viselni! Higgyétek el, néha jó kitűnni a tömegből....Fehér atléta: MANGO
Karóra: Playboy


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e