2014. szeptember 5., péntek

Ősszel is matrózosan!

    Amint az sok-sok korábbi cikkemből tudhatjátok, imádom a matróz stílust. Ez egy örök divat, ami minden vízparti nyaralás alap dizájnja nálam. De amikor elérkezik az ősz, szomorúan teszem ezeket a darabokat a szekrény mélyére.   Idén viszont megnyújthatjuk a tengerészes időszakot. Az őszi színek között ugyanis helyett kapott a piros, a kék és a fehér, amik e stílus alapszínei.   Én ebben a szettben elhagytam a kéket, hogy ősziesítsem kicsit a hatást.
   A csíkos kardigán teszi igazán matrózossá az outfittet, ami nagyon praktikus a reggel hideg, de délben meleg időjáráshoz. Így suliba vagy munkába menet sem fogunk fázni, ha pedig felmelegszik a levegő egyszerűen levesszük.
  A szett másik praktikus része a kényelmes vászoncipő, ami az ősz egyik legnagyobb slágere lesz. Anyukám unszolására vettem meg pár hete és amint felvettem beleszerettem. Fazonja és színe miatt szinte mindenhez felvehető. Jól illik egy farmerhez vagy térdnadrághoz, fodros szoknyával pedig igazi teniszező szettet varázsolhatunk vele. Ráadásul sokkal nőiesebb mint egy tornacipő, de ugyanolyan kényelmes.

  Egy ilyen feltűnő szetthez viszont érdemes visszafogott, majdnem "láthatatlan" kiegészítőket választani. Egy apró csillogó fülbevaló és egy fehér karóra tökéletesen megteszi.

  Próbáljátok ki Ti is az őszi matróz dizájnt és ne féljetek ilyen sok pirosat viselni! Higgyétek el, néha jó kitűnni a tömegből....Fehér atléta: MANGO
Karóra: Playboy