2014. szeptember 9., kedd

6 kötelező őszi darab

   Minden évszaknak vannak slágerdarabajai, amik sose mennek ki a divatból és jól kombinálhatók szinte bármivel.
   Az alábbiakban megmutatom nektek, hogy mik ezek az örök darabok az őszi szezonban.
   Egy vagány bőr vagy műbőr dzsekinek minden nő szekrényében lapulnia kell. Idén számos új fazon és szín közül választhatsz az egyéniségedtől függően, de a legjobban a klasszikus darabokkal jártok. A fekete, a fehér és a barnás árnyalatok nőiesek, mindenkinek jól állnak és könnyen kombinálhatóak, míg egy markánsabb színű, például lila dzsekivel eléggé meg lenne kötve a kezünk.
  Viselheted magassarkúval ultra szexiben, de lapos cipővel mixelve is megállja a helyét.

   A farmernadrág egyértelmű eleme a listának. Az előzőhöz hasonlóan lehetsz benne elbűvölően nőies vagy hétköznapi sportos, de az urban vagy a romantikus stílusba is remekül beleillik. A három legjobb választás a szaggatott, a teljesen sima vagy az enyhén koptatott változat. Ezekhez a darabokhoz szinte bármit felvehetsz.


   Amikor hidegre és esősre fordul az idő, ideje előkapni a szekrényből a finom, meleg, kötött garbókat. Válassz belőle karcsúsított fazont,így nem csak a hideget fogod kizárni a napodból, de slamposságot is.

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug

   A szokásos kora őszi, reggel hideg, délben meleg napokra, pedig jöhet egy csini gombos vagy megkötős kardigán.
   A blézer egyre univerzálisabb darabbá válik. Míg korábban csak az irodákban volt jelen, mára már beszivárgott az utcai viseletbe is. Egyértelmű hát, hogy az őszi ruhatárban is helye van.
Viselheted munkába, egy kellemes esti vacsorához vagy városnézéshez és még a buliruhád fölé is felkaphatod. Mi kell még?

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug


   A selyemkendő az a kiegészítő, ami minden kifinomult nő kelléktárában ott rejlik. Kötheted a hajadba, a nyakadba, de lazán a válladra dobva még egy elegáns ruhához is remekül illik.  Bármilyen egyszerű szettet fel tudsz dobni vele.
     A te szekrényedben mind megvan?