Ugrás a fő tartalomra

6 kötelező őszi darab

   Minden évszaknak vannak slágerdarabajai, amik sose mennek ki a divatból és jól kombinálhatók szinte bármivel.
   Az alábbiakban megmutatom nektek, hogy mik ezek az örök darabok az őszi szezonban.
   Egy vagány bőr vagy műbőr dzsekinek minden nő szekrényében lapulnia kell. Idén számos új fazon és szín közül választhatsz az egyéniségedtől függően, de a legjobban a klasszikus darabokkal jártok. A fekete, a fehér és a barnás árnyalatok nőiesek, mindenkinek jól állnak és könnyen kombinálhatóak, míg egy markánsabb színű, például lila dzsekivel eléggé meg lenne kötve a kezünk.
  Viselheted magassarkúval ultra szexiben, de lapos cipővel mixelve is megállja a helyét.

   A farmernadrág egyértelmű eleme a listának. Az előzőhöz hasonlóan lehetsz benne elbűvölően nőies vagy hétköznapi sportos, de az urban vagy a romantikus stílusba is remekül beleillik. A három legjobb választás a szaggatott, a teljesen sima vagy az enyhén koptatott változat. Ezekhez a darabokhoz szinte bármit felvehetsz.


   Amikor hidegre és esősre fordul az idő, ideje előkapni a szekrényből a finom, meleg, kötött garbókat. Válassz belőle karcsúsított fazont,így nem csak a hideget fogod kizárni a napodból, de slamposságot is.

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug

   A szokásos kora őszi, reggel hideg, délben meleg napokra, pedig jöhet egy csini gombos vagy megkötős kardigán.
   A blézer egyre univerzálisabb darabbá válik. Míg korábban csak az irodákban volt jelen, mára már beszivárgott az utcai viseletbe is. Egyértelmű hát, hogy az őszi ruhatárban is helye van.
Viselheted munkába, egy kellemes esti vacsorához vagy városnézéshez és még a buliruhád fölé is felkaphatod. Mi kell még?

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug


   A selyemkendő az a kiegészítő, ami minden kifinomult nő kelléktárában ott rejlik. Kötheted a hajadba, a nyakadba, de lazán a válladra dobva még egy elegáns ruhához is remekül illik.  Bármilyen egyszerű szettet fel tudsz dobni vele.
     A te szekrényedben mind megvan?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü