Ugrás a fő tartalomra

6 kötelező őszi darab

   Minden évszaknak vannak slágerdarabajai, amik sose mennek ki a divatból és jól kombinálhatók szinte bármivel.
   Az alábbiakban megmutatom nektek, hogy mik ezek az örök darabok az őszi szezonban.
   Egy vagány bőr vagy műbőr dzsekinek minden nő szekrényében lapulnia kell. Idén számos új fazon és szín közül választhatsz az egyéniségedtől függően, de a legjobban a klasszikus darabokkal jártok. A fekete, a fehér és a barnás árnyalatok nőiesek, mindenkinek jól állnak és könnyen kombinálhatóak, míg egy markánsabb színű, például lila dzsekivel eléggé meg lenne kötve a kezünk.
  Viselheted magassarkúval ultra szexiben, de lapos cipővel mixelve is megállja a helyét.

   A farmernadrág egyértelmű eleme a listának. Az előzőhöz hasonlóan lehetsz benne elbűvölően nőies vagy hétköznapi sportos, de az urban vagy a romantikus stílusba is remekül beleillik. A három legjobb választás a szaggatott, a teljesen sima vagy az enyhén koptatott változat. Ezekhez a darabokhoz szinte bármit felvehetsz.


   Amikor hidegre és esősre fordul az idő, ideje előkapni a szekrényből a finom, meleg, kötött garbókat. Válassz belőle karcsúsított fazont,így nem csak a hideget fogod kizárni a napodból, de slamposságot is.

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug

   A szokásos kora őszi, reggel hideg, délben meleg napokra, pedig jöhet egy csini gombos vagy megkötős kardigán.
   A blézer egyre univerzálisabb darabbá válik. Míg korábban csak az irodákban volt jelen, mára már beszivárgott az utcai viseletbe is. Egyértelmű hát, hogy az őszi ruhatárban is helye van.
Viselheted munkába, egy kellemes esti vacsorához vagy városnézéshez és még a buliruhád fölé is felkaphatod. Mi kell még?

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug


   A selyemkendő az a kiegészítő, ami minden kifinomult nő kelléktárában ott rejlik. Kötheted a hajadba, a nyakadba, de lazán a válladra dobva még egy elegáns ruhához is remekül illik.  Bármilyen egyszerű szettet fel tudsz dobni vele.
     A te szekrényedben mind megvan?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e