2013. április 29., hétfő

Horgonyt fel!

   Akár vízparton pihensz, akár a városban vagy a forró napokon, a matróz stílus mindenképpen jó választás. Már tavaly is divatban volt, de elég kevesen hordták. Idén viszont tarol minden ami matróz. Legyen az bikini, sapka, táska, vagy kiegészítő.  Pontosan, hogy is néz ki, az igazi tengerész stílus?  3 színt használ, ezek pedig, a sötétkék, a fehér és a piros. Mintája a vízszintes csíkozás, ami lehet szélesebb, vagy vékonyabb csíkos, sűrűbb vagy ritkább elrendezéssel.


   A ruhákon díszítésként gombokat, masnikat, hajóskötélre emlékeztető öveket vagy megkötőket, valamint vasmacska vagy kormánykerék rátéteket alkalmaznak.


 
 
   A kiegészítők is nagyon fontos részei ennek a trendnek, legyen szó ékszerekről vagy akár körmökről.

  Jó hír a farmerkedvelőknek, hogy ehhez a stílushoz tökéletesen passzol kedvenc ruhadarabjuk. Egy egyszerű, lenge fehér inggel párosítva tökéletesen matrózos.   Vízparton igazán nagyszerű választás, valamilyen bikini vagy egyrészes fürdőruha formájában.
   Érdekesség lehet még, hogy az idén a 3 fő szín mellett becsempészhetsz egyéb színeket is öltözékedbe, ám csak kis mértékben, nehogy elveszítse tengerészes lényegét .
Ám a legeslegfontosabb mégis csak az a bizonyos fejfedő, ami megadja az egésznek a lényegét és a hangulatát. Vízpartra és hajókázáskor kötelező darab!

   E divat nagy horderejét bizonyítja az is, hogy még a  Mac-et is megihlette és piacra dobta tengerész csíkos sminkkollekcióját.

   Ezek után nincs is más hátra mint rohanni és beszerezni néhányat a fent említett darabokból.....