Ugrás a fő tartalomra

Horgonyt fel!

   Akár vízparton pihensz, akár a városban vagy a forró napokon, a matróz stílus mindenképpen jó választás. Már tavaly is divatban volt, de elég kevesen hordták. Idén viszont tarol minden ami matróz. Legyen az bikini, sapka, táska, vagy kiegészítő.  Pontosan, hogy is néz ki, az igazi tengerész stílus?  3 színt használ, ezek pedig, a sötétkék, a fehér és a piros. Mintája a vízszintes csíkozás, ami lehet szélesebb, vagy vékonyabb csíkos, sűrűbb vagy ritkább elrendezéssel.


   A ruhákon díszítésként gombokat, masnikat, hajóskötélre emlékeztető öveket vagy megkötőket, valamint vasmacska vagy kormánykerék rátéteket alkalmaznak.


 
 
   A kiegészítők is nagyon fontos részei ennek a trendnek, legyen szó ékszerekről vagy akár körmökről.

  Jó hír a farmerkedvelőknek, hogy ehhez a stílushoz tökéletesen passzol kedvenc ruhadarabjuk. Egy egyszerű, lenge fehér inggel párosítva tökéletesen matrózos.   Vízparton igazán nagyszerű választás, valamilyen bikini vagy egyrészes fürdőruha formájában.
   Érdekesség lehet még, hogy az idén a 3 fő szín mellett becsempészhetsz egyéb színeket is öltözékedbe, ám csak kis mértékben, nehogy elveszítse tengerészes lényegét .
Ám a legeslegfontosabb mégis csak az a bizonyos fejfedő, ami megadja az egésznek a lényegét és a hangulatát. Vízpartra és hajókázáskor kötelező darab!

   E divat nagy horderejét bizonyítja az is, hogy még a  Mac-et is megihlette és piacra dobta tengerész csíkos sminkkollekcióját.

   Ezek után nincs is más hátra mint rohanni és beszerezni néhányat a fent említett darabokból.....

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e