Ugrás a fő tartalomra

Az isteni Eva

   Eva Longoria napjaink egyik leggyönyörűbb latinája. Leginkább a született feleségekből ismerhetjük, de számos más filmben is szerepelt.  E mellett sikeres modell és számos márka arca. Csak felnézni lehet erre a gyönyörű nőre. Nekem az egyik kedvencem!
 A L'oreal mellett láthatjuk még Maybellin, Heinekenés Magnum reklámban is.   A nagyobb márkák közül pedig arca a Bebe Sportnak és a Hanesnek is.

Saját parfümmel is büszkélkedhet.
Igazán varázslatos nő, akinek ezer arca van. Tud édesen kislányos lenni,gyönyörű díva,vadmacskavagy örülten szexi háziasszony is.Ám ez utóbbi nem csak a fotózások kedvéért felvett szerep, hiszen Evát igenis érdekli a konyhaművészet. 2009-ben megnyitotta első éttermét Beso néven Hollywoodban, majd 2011-ben megjelent első szakácskönyve is "Eva's Kitchen" címmel.
  Szóval mindent egybevetve érdemes őt példaképül fogadni, hiszen egy igazán gyönyörű, sikeres és talpraesett nőről van szó.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,