2013. április 16., kedd

Angolos hangulat a Duna mellett

     Ebben a cikkben az egyik kedven helyemet szeretném nektek ajánlani.
    A Dunaparty megálló Dél -Budán a Hunyadi János út 162. szám alatt található, pontosan a biciklis út mentén és közvetlenül a Duna partján. Már messziről ki lehet szúrni, ugyanis a kiszolgálás tipikus piros, emeletes angol buszokból történik.
    Igazán hangulatos kis hely, ahol felnőtt és gyerek egyformán jól érezheti magát, hiszen itt mindenkire gondolnak. A gyerkőcökre csúszdával és palacsintával, az apukákra és anyukákra, lángossal, hekkel és sörikével. Ez persze csak pár étel és ital a széles választékból. Az árak pedig nagyon barátiak.


    Mivel mi nagyon közel lakunk hozzá, a párommal rendszeres vendégei vagyunk eme csodás kis helynek. Legtöbbször biciklivel megyünk, ám ha nincs kedvünk tekerni akkor neki indulunk gyalog is. Legalább a visszafelé úton lemozogjuk az elfogyasztott finomságokat.

    Nyáron ha már nagyon meleg van, szívesen napozunk a homokos plázsukon is.
     Akit viszont vonz a kultúra és az igényes zene is, annak az ajánlom, hogy látogassa meg őket este, amikor élőzenés koncertekkel várják a vendégeket.Íme egy videó is kedvcsinálónak:      Tehát akár egyedül, családdal, kutyával, bringával vagy autóval, a lényeg, hogy irány a Dunaprty megálló!