Ugrás a fő tartalomra

Angolos hangulat a Duna mellett

     Ebben a cikkben az egyik kedven helyemet szeretném nektek ajánlani.
    A Dunaparty megálló Dél -Budán a Hunyadi János út 162. szám alatt található, pontosan a biciklis út mentén és közvetlenül a Duna partján. Már messziről ki lehet szúrni, ugyanis a kiszolgálás tipikus piros, emeletes angol buszokból történik.
    Igazán hangulatos kis hely, ahol felnőtt és gyerek egyformán jól érezheti magát, hiszen itt mindenkire gondolnak. A gyerkőcökre csúszdával és palacsintával, az apukákra és anyukákra, lángossal, hekkel és sörikével. Ez persze csak pár étel és ital a széles választékból. Az árak pedig nagyon barátiak.


    Mivel mi nagyon közel lakunk hozzá, a párommal rendszeres vendégei vagyunk eme csodás kis helynek. Legtöbbször biciklivel megyünk, ám ha nincs kedvünk tekerni akkor neki indulunk gyalog is. Legalább a visszafelé úton lemozogjuk az elfogyasztott finomságokat.

    Nyáron ha már nagyon meleg van, szívesen napozunk a homokos plázsukon is.
     Akit viszont vonz a kultúra és az igényes zene is, annak az ajánlom, hogy látogassa meg őket este, amikor élőzenés koncertekkel várják a vendégeket.Íme egy videó is kedvcsinálónak:      Tehát akár egyedül, családdal, kutyával, bringával vagy autóval, a lényeg, hogy irány a Dunaprty megálló!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e