Ugrás a fő tartalomra

Bulibiztos sminktrükkök

   Egy party táskába mint tudjuk, nem fér el minden sminkcuccunk, amire szükségünk lehet make upunk korrigálásához. Ezért fontos, hogy már az elkészítésénél tartsuk szem előtt a tartósságot.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


 Íme hozzá pár tuti tipp!

A szemeknél az első lépés a szemkörnyék hidratálása, ugyanis a megfelelően hidratált bőrön sokkal tovább fennmarad a smink.Ezután vigyél fel a szemhéjadra egy kis alapozót vagy korrektort, így élénkebbnek hatnak majd a használt színek és tartósabbak is lesznek.A szemhéjfestékből ilyenkor érdemesebb a púderes állagúakat választani és ezeket is legalább 2- 3 rétegben felvinni.A sminkelés legvégén fixálhatsz egy kis hajlakkal is. Fújj egy kicsit a levegőbe, majd tartsd az arcod a lehulló permetbe.Az ajkaknál kezdj radírozással, majd tegyél egy kis korrektort az ajkaidra is.


 A rúzst ecsettel vidd fel, több rétegben, a tartósság kedvéért.
 Végül pedig jöhet egy kis színtelen szájfény.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,