Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi kívánságlista 2016

   Számomra meglepő volt, de nagyon szerettétek a szülinapi kívánságlistámat, így gondoltam csinálok egy karácsonyit is. Az elmúlt közel fél évben, nem meglepő módon, sikerült ismét összeszednem pár dolgot, ami vágyaim tárgyává vált. Ezeket szedem ismét listába, megkönnyítve ezzel a család és az ismerősök dolgát, miközben remélem nektek is adok pár ajándék ötletet. Talán éppen ebben a listában akadtok valami olyanra ami jó lehet a barátnőtöknek, a nővéreteknek vagy az anyukátoknak....


   1. Remington hajsimító

Amire most a legjobban vágyom az egy új hajsimító lenne. A jelenlegi már nagyon leharcolt, így mindenképpen szükségem van egy újra, Nem állok nagy hajformázó hírében, főleg azért mert a göndörítést, hullámosítást és egyéb formázásokat a hajam képtelen elviselni 2 percnél tovább. Egyszerűen fogja magát és kiegyenesedik. Akkor is ha több tonna hajlakkot fújok rá. De persze nem szögegyenesre. Csak éppen annyira, hogy a hullám ne látszódjon benne rendesen és én egy ébredés utáni össze-vissza álló hajat lássak a tükörben. Ezért inkább nem erőltetem az efféle formázásokat.
  Az egyenesítést viszont jól bírja, így a hajszárító után ez az az eszköz ami a legtöbbször megfordul a kezemben.
Most egy Remington S9100 PROluxe hajsimítót néztem ki magamnak, ami egyrészt gyönyörű, másrészt igen jó tulajdonságokkal bír.


kép forrása: https://remingtonmintabolt.hu/s9100-proluxe-hajvasalo


   2. Yankee Candle illatgyertya

1 héttel ezelőtt megcéloztam az Allee-ban kihelyezett kis Yankee Candle standot. Akkor találkoztam először ezekkel a "tisztaságillatokkal", mint az Angel's Wings, a Baby Powder vagy a Soft Blanket. De mind közül a Clean Cotton vagyis a tiszta ruha illat fogott meg a leginkább. Csak beleszippantottam és egy világos, tiszta és rendezett lakás képe ugrott be a fejembe. Ahhhh, azonnal beleszerettem és elhatároztam, hogy ha lecsengenek az ünnepi illatok, akkor azonnal beruházok egy ilyenre, valamelyik nagyobb kiszerelésben.
De az sem lenne baj, ha karácsonyra meglepnének vele..... :D


kép forrása: https://www.facebook.com/YankeeCandleMagyarorszag/?fref=nf


   3. H&M táska

Olyan nagyon szerelmes vagyok ebbe a rojtos csodába, hogy még álmodtam is vele a múltkor. Nyíregyháza főterén sétálgattam vele mosolyogva, miközben a kis rojtjai ritmusosan lengedeztek körülöttem, akár a pillangók a virágzó rét körül.
Ez az álom csak még jobban megerősítette bennem, hogy ez a táska bizony kell nekem. Kerül amibe kerül... ☺

   4. ANNAMARIA PAP charm

A Marie Claire Fashion Days-en találkoztam először ezzel a magyar márkával és tervezőjével. Már ott szemeztem pár táskával és pénztárcával, de hazaérve a facebookon tovább böngésztem a termékek között és rátaláltam az eszméletlen cuki szőrmés charmokra. Nagyon régóta keresek már hasonló díszt a táskámra, így ez is gyorsan felkerült a karácsonyi listámra. Már csak azt kellene eldöntenem, hogy a szürkét vagy a burgundi szeretném jobban. A szürke jobban kihasználható, több táskámhoz is illik, de a burgundi meg annyira gyönyörű szín.....
Nem tudok dönteni.

kép forrása: https://www.facebook.com/annamariapap/
   5. Yamuna Téli álom csomag

Nem is én lennék, ha a listám nem tartalmazna valami karácsonyi illatú testápolási csomagot. Korábban már próbáltam Yamuna levendulás termékeket és azok nagyon tetszettek, így most szeretnék valami mást is kipróbálni a márkától. Ebben a csomagban azt hiszem minden benne is van azokból a termékekből, amiket szívesen tesztelnék.

kép forrása: http://www.yamuna.hu/termekcsaladok/teli-alom/teli-alom-csomag
   6. The Naan Design Gymbag

Úgy látszik 2016 nálam a magyar tervezők éve lett. Korábban nem nagyon találtam olyan hazai márkákat amikkel azonosulni tudtam volna, de ebben az évben négyet is találtam. Közülük az egyik a The Naan Design. Az általuk kreált rose árnyalatú gymbag az első perctől a kedvencem. Pedig nem igazán szerettem az ilyen fazonú táskákat, de ez a különleges anyag és szín megszerettette velem a gymbaget.    Nektek mi szerepel a karácsonyi listátokon?


   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e