Ugrás a fő tartalomra

Köszönöm neked 2016!

   Hála, hála, hála. Csak ez jut eszembe 2016-ról. Végtelen hálát érzek, hiszen annyi jó történt velem ebben az évben.
Már 2015 szilveszterkor mondtam, hogy ez az év jobb lesz. Már akkor éreztem.

   A pánikot tekintve igen nagy sikereket értem el, sokat javult a helyzet ebben az évben. Pánikrohamok helyett már csak feszültséget és ingerültséget érzek a rosszabb napokon. Az álmatlanság, a sötét gondolatok, a fejfájás, az izommerevség mind elmúltak, a többi hülye tünettel együtt. Maradt viszont az agyam állandó "fátyolosság" érzete, ami elég zavaró, ha az ember kreatív tevékenységet próbál végezni (pl. blogbejegyzést írni ).

  A blog terén is nagyon jó volt ez az év. Sok olyan lehetőséget kaptam amiről korábban álmodni sem mertem volna, például részt vehettem a Martini Forma 1 Pre- Race partyn, ellátogathattam a Sziget fesztiválra, ott voltam a NYX megnyitón és még számos különleges workshopon, szülinapon és eseményen vehettem részt.
  Márciusban megválasztottak a Rossetti Bizsu egyik arcának, ami óriási megtiszteltetés volt számomra. Azóta nagyon jól összerázódtunk a csapattal. Imádom őket. Ennél kedvesebb és befogadóbb társasággal talán még sosem találkoztam.

  A másik mérföldkő számomra, hogy decemberben a Rossmann mikulásfutáson egyetlen egy megállás nélkül, egészben teljesítettem a 2,3 km-es távot, pedig korábban sose futottam ennyit egyben. Ez nekem olyan sokat jelentett, hogy a célon áthaladva meg is könnyeztem picit.

  Nem kis teljesítménynek érzetem azt sem, hogy hosszú ideig tartó mellébeszélések, halogatások és kifogások után végre megembereltem magam, megkerestem a megfelelő módszert és leadtam a 6 kiló fölöslegem, ami a pánikbetegség évei alatt rakódott rám. 2017-ben már a régi, izmos formám visszanyerése lesz a cél!
  Szerettem, hogy az eddig megszokottnál sokkal többet lehettem otthon. Bár összességében sokkal több munkám volt az évben valahogy mégis mindig összejött, hogy 2-3 napok helyett 5-6 vagy akár 7 napot is otthon tölthessek a családommal. Ennek azt hiszem felbecsülhetetlen értéke van.
  Végtelen sokat fejlődött a személyiségem is. Kedvesebb, segítőkészebb, szeretetteljesebb ember lett belőlem, aki nem fél megmutatni a valódi énjét, nem szégyelli a fura hobbijait és nem érdekli mások gonoszkodó véleménye. A magam útját járom, a saját álmaim élem meg, a saját vágyaim követem és ettől senki nem tántoríthat el.


   Tényleg minden jó volt és fejlődésnek indult.  Sikereket értem el, szeretve voltam és szeretetet adtam, megbocsájtottam, elengedtem amit kell, terveket szőttem, gyógyultam, öleltem, sokat mosolyogtam, barátkoztam és nagyon sok jót kaptam mindenhonnan.


   Köszönöm neked 2016!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü