2016. december 14., szerda

5 ajándékötlet 5000 forint alatt

   Egyre többen ismerik fel, hogy a karácsony nem az óriási költekezésekről, sokkal inkább a szeretetről, az apró figyelmességekről és az együtt töltött időről kell hogy szóljon.
Idén próbáljuk meg olcsóbb, igazán hasznos dologgal meglepni a szeretteinket, ahelyett, hogy méregdrága haszontalanságokat vásárolnánk nekik.

  Ehhez segítséget nyújtva összeszedtem  5 ajándékötletet 5000 forint alatt.


   1. Kesztyű, sapka, sál

A téli hideg ellen mindenkinek jól jönnek ezek a darabok. Ha megtalálod az ajándékozottadhoz legjobban passzoló stílust máris nyert ügyed van.

   2. Bögre

Tudom, tudom a legtöbb ember sablonosnak tartja ezt az ajándékot. De vannak igazi fanatikusok (mint pl. én) akik szívből tudnak örülni a századik különleges formájú, színű vagy mintájú bögrének is.   3. Pénztárca

Szerintem mindenki tudja, hogy bármilyen pénztárcát választ, legyen az márkátlan vagy márkás fél évnél többet egyik sem bír ki. Megkopik a széle a táskában való dörzsölődéstől, az apró befogja belülről és máris agyonhasznált hatást keltenek. Így szerintem egy szép pénztárcának mindig mindenki örül.
A férfiaknak válasszunk sokrekeszes bőrpénztárcát, a nőknek pedig valami vidám színű boríték típusút.


   4. Szépségápolási termék

Nők esetében azt hiszem ezt nem kell részleteznem. Örülünk mindennek ami ebbe a kategóriába tartozik. Arckrémek, hajápolók, dekorkozmetikumok, kipróbált és új termékek.....
De a férfiak sincsenek ezzel másképp. Egy gyönyörű borotválkozási szett, egy arc- vagy kézkrém minden pasinak jól jön.
Ilyenkor ráadásul nagyon szép díszdobozos szetteket is vásárolhatunk kedvező áron, így érdemes alaposan körbejárni a témát. 
   5.  Saját készítésű mézeskalácsok, bonbonok

Ha mestere vagy a sütésnek és a dekorálásnak, akkor a legegyszerűbb ha megörvendezteted szeretteidet saját készítésű finomságaiddal. Ha különlegesen be is csomagolod őket akkor pedig garantáltan mindenki oda lesz értük.