2016. július 21., csütörtök

Szülinapi kívánságlista

   Hálás vagyok mindenért az életemben. Hálát adok a nagyszerű családomért akik mindenben támogatnak, a páromért aki lassan már 7 éve velem van, az ételekért amik nap mint nap az asztalunkra kerülnek, a pénzért amit a minap sorsjegyen nyertem, a napsütésért, a boldogságért, a mosolyokért az emberek arcán......
Egyszóval mindenért.

   De mivel nő vagyok mindig vágyom valamire. A lista sosem ér véget. Ha vettem piros táskát kell hozzá egy piros cipő is és akkor már valami piros ékszer is. Szép ez az ékszer, jó lenne belőle egy klasszikus fekete, na de ahhoz nincs ruhám.......
Gondolom nektek is ismerős a helyzet. Így 6 nappal a szülinapom előtt összeszedtem hát a legjobban vágyott dolgokat egy listába, hátha a bölcs univerzum megajándékoz velük. De az se baj, ha valamelyik családtagom teszi..... :D


   1. Elizabeth Gilbert- Big Magic - Kreatív élet, félelem nélkül!

Minden közül a legjobban, most erre a könyvre vágyom. A pánikbetegség az elmúlt években teljesen lerombolt, de mostanra, hála a hasonlóan motiváló könyveknek újra "összeraktam magam" és sokkal jobb és bölcsebb ember vált belőlem. Most hasonló tuningra lenne szükségem a karrier terén is, Azt gondolom, ez a könyv megadhatná nekem az ehhez a szükséges segítséget és motivációt.

   2. Rossetti Bizsu ékszerek

Ékszerből sosem elég, Ezt minden nő tudja. Mindig felmerül bennünk az igény egy nemrég látott új fazon, szín vagy stílus után. Én is így vagyok ezzel.
Most, többek között egy Eiffel tornyos ékszerszettet, egy ékszertárolót, a Türkiz csillogás fülbevalót, a Nimfa fülbevalót, a Márvány kocka karkötőt, a Csillagok kézfejdíszt és a Perzsák kincse nyakláncot néztem ki magamnak.
   3. ENIHORN Piggy táska

Soha nem volt még táskám magyar tervezőtől, igaz eddig nem is akadt olyan köztük akiért oda lettem volna, de aztán megismertem az ENIHORN márkát. Először a Lilian fantázianevű ruhába szerettem bele, most pedig a Piggy táska került fel vágyaim tárgyai közé.
Azt hiszem 27 évesen pont ideális lenne számomra egy ilyen darab, ami nem tucattermék és illik az új magabiztos, önmagát szerető és elfogadó nő énemhez.


kép forrása: https://www.facebook.com/enihorn/?fref=ts   4. Schwarzkopf Professional BlondMe Instant Blushes pasztell hajszínezők

Pont tegnap tárgyaltuk a facebook oldalon a színes frizura kérdését, így gondolom senkinek nem okozok meglepetést azzal, hogy ez a termék is felkerült a kívánságlistámra.
Az acélkék és az eper amit mindenképpen szeretnék kipróbálni, de elgondolkodtató a jade és a jég is.

Balról jobbra haladva: jade, jég, acélkék és eper   5. Lakásdekoráció

Mindig szeretem szépítgetni a lakásunkat egy-egy új dekorációval, hogy ezek által a ház a hol élünk szép lassan átalakuljon otthonná.
Most a https://butoraim.hu/ oldalról néztem ki 1-2 szépséget, például egy a gyönyörű levendulás lábtörlőt és hármat a számomra nagyon megnyugtató hangulatú pálmaleveles párnából.


  6. Egy kis relax a Lush-tól

A Lush különleges helyet foglal el a szívemben, köszönhetően az elképesztő kreativitásuknak amikkel a termékeiket csodás formába öntik és az élethez és a világhoz való szeretetteljes, segítő hozzáállásuknak. Most egy Lush spa csomagot néztem ki náluk, amiben minden benne van ami egy kényeztető, ellazulós estéhez kell.


  Ti mit néztetek ki magatoknak mostanság? Próbáltátok már az én listámból valamelyik terméket?