Ugrás a fő tartalomra

Mit várok 2017-től

   Lassan itt a szilveszter, mindenki átgondol mérlegel és számot vet. Én is ezt teszem, már legalább december közepe óta. Akkortájt jött rám először az érzés, hogy ideje leülni és elkezdeni alaposan átgondolni az idei és az elkövetkező évet. Az előző bejegyzésben már összegeztem, hogy mi az amit 2016-nak köszönhetek. Most inkább arról beszélnék, hogy mit várok a küszöbön álló 2017-től. Mert bizony nagyon sokat.

   2015 még egy elég mélypontos évnek számított nálam. A pánikom bár enyhült, de még mindig sokszor megkeserítette az életem, a dolgaim nem mentek úgy, ahogy azt szerettem volna és az esetek többségében nem láttam az élet napos oldalát, hiába próbálkoztam. Akkor már évek óta elveszett voltam. Elvesztettem önmagam és csak éldegéltem egyik napról a másikra minden tudatosság nélkül. De legalább már felismertem ezt. Azt hiszem ez volt az első lépés. Felismertem, hogy a pánikrohamok miatt jó ideje nem vagyok önmagam. Az a nő aki nyúzott arccal, karikás szemekkel és leheletnyi sminkkel visszanéz rám a tükörből az nem én vagyok. Nekem nem is ilyen a stílusom! Sose volt ilyen! Mi ez a biztonsági játék amit játszok? Kényelmes ruhák, minimális smink, nulla lelkesedés és semmi újdonság. Ekkor már ébredezett régi személyiségem a pánik által homályos fátyollal fedett elmémben.
2015 decemberében éreztem először és hangosan ki is mondtam, hogy a következő év sokkal jobb lesz. És láss csodát, igazam lett.



   2016 egy pörgős, sikeres és vibráló év lett számomra, amiért nagyon hálás vagyok.
A pánikom nagyon gyenge és szinte már alig jön elő, hatalmasat fejlődtem személyiségben, óriási sikereket hozott a blog és minden kezd összeállni egy nagy kerek egésszé az életemben.

  Mit érzek 2017-tel kapcsolatban? Hihetetlen pozitív energiát! Sikert, egészséget, boldogságot, anyagi javakat és mindent amire csak vágyom.
Amit már biztosan tudok, hogy a február tartogat számomra egy különleges feladatot, amiről egyenlőre még nem beszélhetek, de annyit elmondok, hogy ez által egy teljesen új szerepben próbálhatom ki magam.
E mellett terveim szerint az évet egy nagy egészség helyrerázó kúrával fogom kezdeni. Eltökélt szándékom, hogy a következő évben teljesen leszámolok a pánikkal és egy új, tudatosságon és egészséges életmódon alapuló életet kezdek.
Ehhez első lépésként végigcsinálok  egy Dr. Steinberger kúrát, hogy minden felhalmozódott méreganyagot kimossak a szervezetemből. Kíváncsi leszek a hatására. Én nagy reményeket fűzök hozzá. Sokat olvastam pánikbetegség és méregtelenítés témában is és azt hiszem ez az amire még szükségem van ahhoz, hogy véglegesen megszabaduljak ettől a nyavalyától.
A kedvem már jó, rossz napok alig vannak, a tüneteim nagyon gyengék, de van az a fura érzésem, mintha folyamatosan egy fátyol lenne az elmémen. Ettől nem tudok 100%-osan átélni és csinálni semmit. Sem a sportot, sem a hétköznapi dolgokat, sem a blogot és azt hiszem ez érezhető is. Ettől akarok leginkább megszabadulni és ha sikerül akkor gőzerővel elkezdek dolgozni mindenen, amit ez a fátyol eddig elzárt előlem.
Aztán még  jobban ráfekszem az extra egészséges, nyugodt és pozitív életmódra és a stabil napirendre, aminek az összeállításán már hetek óta dolgozom.
Akarjátok tudni mit tartalmaz? Legyen róla videó vagy blogbejegyzés?






  Ha mindezt megvalósítottam, akkor az év további részében már csak sodródom az árral és nyitottan és hálával fogadom mindazt a jót amit az Univerzum küld nekem.
Bízom a megérzésemben, bízom a belső hangban, mert erősebben szól hozzám, mint azt valaha is tette és most az súgja, hogy: "Ez az kislány, szedd össze magad és készülj fel, mert ez lesz életed legjobb éve, amiben megkapsz mindent amire csak vágysz."

  Én annyira izgatott vagyok és ez egyre csak erősödik bennem ahogy közeledik az év utolsó napja.

GYERE, GYERE 2017 ÉN NAGYON VÁRLAK!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,