Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szett

   Már többször is említettem, hogy imádom az otthoni "fürdő szeánszokat" és ez nyáron sincs másképp. Csak annyi változik, hogy ilyenkor a könnyedebb illatokat részesítem inkább előnyben, mind az illóólajakban, mind a pakolásokban, mind pedig a tusfürdőkben. Jöhetnek a citrusos és a lágy virágillatok is, a nehéz, keleties - fűszeres változatokat viszont "pihenni" küldöm.
E  miatt a hóbort miatt  viszont minden nyár elején arra kényszerülök, hogy lecseréljem szinte az összes fürdőkellékemet.

   Idén első körben az Avonnál rendelhető Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szettre esett a választásom. Elsősorban az tetszett meg benne, hogy habfürdő, pakolás és testápoló is kapható ebben az illatban. Szeretem, ha minél több szépségápolási cuccomnak van hasonló vagy ugyanolyan illata, mert harmóniát sugároz számomra. Épp ezért választok sokszor olyan parfümöt, amihez van ugyanolyan illatú testápoló is.


   Látatlanban mondjuk elég nehéz kiválasztani egy terméket, főleg ha az illatára is nagy hangsúlyt fektetünk, de a leírás alapján arra tippeltem, hogy ez az az illat amit keresek.


    Amikor megérkezett a csomag azonnal kipróbáltam. Engedtem egy kád langyos vizet, amibe a lótuszvirágos habfürdő került. Az illata már az első percben levett a lábamról. Nem túl nehéz, kellemesen virágos és egy kicsit parfümszerű  Igazi csajos illat.
A fürdéshez kerestem még egy kis keleti zenét is, aztán elmerültem a hatalmas és hosszan tartó habokban, amihez viszonylag kevés habfürdőt kellett felhasználni.

   Utána alaposan bekentem magam a testápolóval. Este különösen szeretek illatos testápolót használni, mert egész éjszakára kellemes illatot biztosít, amit a párom például kifejezetten szeret. Kicsit olyan így, mintha be lennék parfümözve, csak ez a saját bőröm illatával keveredve sokkal természetesebb eredményt ad és az egész testemen érződik reggelig. És senki ne mondja nekem, hogy a férfiak nem szeretnek egy illatos istennő mellett ébredni reggel....
Visszatérve a lótuszvirág testápolóra az állaga elég sűrű, így nagyon szuperül táplálja a bőrt és még a kifejezetten száraz területeket is megpuhítja, bár sajnos megszüntetni nem tudja teljesen.

   Zárásként a maszkot használtam, aminél száradás közben elnyúlva az ágyon a lábaimat feltámasztva relaxáltam. Isteni érzés volt! Miután langyos vízzel lemostam a bőrömet sokkal puhábbnak és tisztábbnak éreztem. Az apró mitesszereket is sikeresen eltüntette, bár a nagyobbakkal már nem bírt el. De ez igazából nem is feladata.

  Összességében nagyon jónak tartom az Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szettet. Pontosan azt kaptam tőle amit vártam. Kellemes, nyugtató illatot, hatékonyságot, puha bőrt. Ha pontoznom kellene 10/10-re értékelném!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,