2016. június 24., péntek

TESZT: Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szett

   Már többször is említettem, hogy imádom az otthoni "fürdő szeánszokat" és ez nyáron sincs másképp. Csak annyi változik, hogy ilyenkor a könnyedebb illatokat részesítem inkább előnyben, mind az illóólajakban, mind a pakolásokban, mind pedig a tusfürdőkben. Jöhetnek a citrusos és a lágy virágillatok is, a nehéz, keleties - fűszeres változatokat viszont "pihenni" küldöm.
E  miatt a hóbort miatt  viszont minden nyár elején arra kényszerülök, hogy lecseréljem szinte az összes fürdőkellékemet.

   Idén első körben az Avonnál rendelhető Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szettre esett a választásom. Elsősorban az tetszett meg benne, hogy habfürdő, pakolás és testápoló is kapható ebben az illatban. Szeretem, ha minél több szépségápolási cuccomnak van hasonló vagy ugyanolyan illata, mert harmóniát sugároz számomra. Épp ezért választok sokszor olyan parfümöt, amihez van ugyanolyan illatú testápoló is.


   Látatlanban mondjuk elég nehéz kiválasztani egy terméket, főleg ha az illatára is nagy hangsúlyt fektetünk, de a leírás alapján arra tippeltem, hogy ez az az illat amit keresek.


    Amikor megérkezett a csomag azonnal kipróbáltam. Engedtem egy kád langyos vizet, amibe a lótuszvirágos habfürdő került. Az illata már az első percben levett a lábamról. Nem túl nehéz, kellemesen virágos és egy kicsit parfümszerű  Igazi csajos illat.
A fürdéshez kerestem még egy kis keleti zenét is, aztán elmerültem a hatalmas és hosszan tartó habokban, amihez viszonylag kevés habfürdőt kellett felhasználni.

   Utána alaposan bekentem magam a testápolóval. Este különösen szeretek illatos testápolót használni, mert egész éjszakára kellemes illatot biztosít, amit a párom például kifejezetten szeret. Kicsit olyan így, mintha be lennék parfümözve, csak ez a saját bőröm illatával keveredve sokkal természetesebb eredményt ad és az egész testemen érződik reggelig. És senki ne mondja nekem, hogy a férfiak nem szeretnek egy illatos istennő mellett ébredni reggel....
Visszatérve a lótuszvirág testápolóra az állaga elég sűrű, így nagyon szuperül táplálja a bőrt és még a kifejezetten száraz területeket is megpuhítja, bár sajnos megszüntetni nem tudja teljesen.

   Zárásként a maszkot használtam, aminél száradás közben elnyúlva az ágyon a lábaimat feltámasztva relaxáltam. Isteni érzés volt! Miután langyos vízzel lemostam a bőrömet sokkal puhábbnak és tisztábbnak éreztem. Az apró mitesszereket is sikeresen eltüntette, bár a nagyobbakkal már nem bírt el. De ez igazából nem is feladata.

  Összességében nagyon jónak tartom az Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirág szettet. Pontosan azt kaptam tőle amit vártam. Kellemes, nyugtató illatot, hatékonyságot, puha bőrt. Ha pontoznom kellene 10/10-re értékelném!