Ugrás a fő tartalomra

Herbalife arckezelésen jártam

   Még a Womanity fesztiválon volt alkalmam részt venni egy Herbalife arckezelési party-n. Különleges és elgondolkodtató élmény volt.

   Először mondjuk furának éreztem, hogy magunknak kellett elvégezni az arckezelést a Herbalife termékekkel és a mellettünk lévő "koordinátor" csak a lépéseket és a plusz hasznos információkat mondja, de összességében nem volt rossz, mert sok új fogást tanulhattam így meg, amit ideáig nem ismertem.




   A lépések fedték a szokásos arctisztítás fázisait, sminklemosás, tisztítás, radírozás, tonizálás, hidratálás, szemkörnyék ápolás. Ami viszont érdekes volt, hogy ezeket a lépéseket először csak az arc egyik oldalán végeztük el annak érdekében, hogy lássuk a változást. Ami pedig nagyon is szembetűnő volt, bár ezt minden igyekezetem ellenére sem voltam képes jól kivehetően megörökíteni egy fotón. Úgy tűnt, mintha az arcom egyik fele hirtelen "szétcsúszott" volna, míg a másik a oldal a kezelés hatására feszes, sima és élettel teli lett. Ezen eléggé megdöbbentem, mert korábban soha nem jutott eszembe, hogy az általam alkalmazott arcápolási rutin talán nem is olyan hatékony, mint ahogy gondoltam, de most szöget ütött a fejembe ez a gondolat. El is határoztam, hogy amint hazamegyek kipróbálom én is ezt a félarcos megoldást az általam használt termékekkel és megnézem a változást. Ajánlom nektek is, hogy teszteljétek így le a rutinotokat, mert sok hasznos tanulságot vonhatunk le belőle.






   Természetesen nem engedtek minket szélnek felemás arccal, hanem később végigcsináltuk a kezelést az pofink másik oldalán is. Közben pedig fény derült az arcápolási party legfőbb céljára, a tagtoborzásra....  Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ez az MLM dolog teljesen ki tud borítani.  Folyton csak azt hangoztatják, hogy neked milyen jó lesz, először csak hozz 2 embert és ketten dolgoznak neked, aztán már 10-en és aztán százan és te meg csilliárdos leszel, mindezt rugalmas időbeosztás és kötetlen munkaidő mellett. Az egyéb fontos információkat viszont okosan körbemagyarázzák, ködösítik, hogy a buta ember csak a bizalom, kötetlen munkaidő és a csilliárdos szavakat értse. Lehet, hogy bennem van a hiba de ez engem végtelenül taszít. Talán ezért nem vagyok még csilliárdos.... :D Én a fair játékot szeretem. Mindent elmagyarázunk érthetően egymásnak, mindent tiszta, mindkét fél korrekt és akkor létrejöhet valamiféle együttműködés. Szóval nekem egy nagy csalódás volt, hogy az egyébként jó hangulatú party-t tönkretette egy ilyen MLM baromság, amiről viszont mindig Janklovics Péter paródiája jut az eszembe:




   Ettől függetlenül úgy éreztem, hogy hála ennek a kezelésnek egy  szép, összeszedett és felpezsdült bőrrel vágok neki a nap további részének. Egyedül egy kis zsíros érzet volt ami zavart, de gondoltam amint minden krém beszívódik el is fog tűnni és egyébként is, ennyit kibírok a szép bőr érdekében. De a zsíros érzet csak nem akart szűnni. A kezelés után még 5 órával is éreztem az arcomon. Végül 7 óra után tűnt el végleg, én pedig megállapítottam, hogy a Herbalife nem nekem való.






   Mégis sokat köszönhetek neki. Ráébresztett, hogy az arcápolás nem játék és nem lehet, holmi magazinokban olvasott buta tippek és saját le nem ellenőrzött meggyőződések alapján összeállítani a lépéseit. Ezért én mérlegeltem, utánajártam, mindent alaposan átgondoltam és megalkottam a saját, új és szuperhatékony arcápolási rutinomat.
Mindezt pedig a Herbalife-nak köszönhetem. Szóval Csajok én nem hiszem, hogy el kell keseredni egy-egy negatív élményen, inkább átgondolni, értékelni és a magunk javára fordítani!






   Apropó, kíváncsiak vagytok az új rutinomra? Megmutassam?







Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü