2016. június 27., hétfő

Rossetti Bizsu nyári kollekció

   Nagyjából egy hete sor került egy újabb Rossetti Bizsu fotózásra. A helyszín a szigetszentmiklósi Garden Café volt, ahol szuper hangulatban és csodás környezetben örökíthettük meg a nyári kollekció darabjait. 
   Megszámolni sem tudom, hogy hányféle szépséges szettet viseltünk aznap. Volt köztük szolidabb és színesebb, fesztiválos, tündéres, elegáns és vízpartos.
   Most összeszedtem nektek a kedvenceim egy részét, a maradékot pedig majd egy videóban közelebbről is megszemléljük.


   Az első befotózott szépség a márvány suttogás szett volt, aminek a fekete változatába azonnal beleszerettem. Egész nagy nyaklánc, de valahogy mégsem hivalkodó. Inkább csak figyelemfelkeltő. A hozzá tartozó arany gyöngyfülbevaló pedig tökéletesen kiegészíti. Egy elegánsabb ruhához és egy farmerdzsekis szetthez is simán el tudom képzelni.


   A görög istennő karkötő szintén nagy kedvencem volt. Általában nem szeretem az olyan ékszereket amiken egyszerre 3-4 akár 5 szín is van, de ez valahogy megfogott. A sok szín ellenére az egész karkötő nagyon harmonikus marad, talán ezért is tetszett meg.


   A fotózáson a másik modell most Kata volt. Ő viselte ezt a "V" nyakláncot. A kék szín egyébként is a gyengém, de ezzel az egyedi formával társítva még szebb. Ez tipikusan egy olyan nyaklánc, ami szerintem sosem megy ki a divatból. Nem túl hivalkodó, mégis feldobja a legegyszerűbb szettet is. Alapdarab kellene hogy legyen minden nő ékszerdobozában.


   A következő kedvenc az Egyiptom mániámat elégítette ki. Az egyiptom gyöngye névre hallgató nyaklánc szintén szettben kapható fülbevalóval együtt.

   Itt említeném meg a többféle színben kapható tengerpart kövei szetteket is. Ezek elsőre kicsit sem tetszettek nekem, poénkodtunk is vele öltözés közben, hogy eléggé "történelem tanárnős" darabok, de esküszöm nektek hogy őrült jól néznek ki ha egyszerre többet veszünk fel belőle különböző színekben. Katán pedig ezzel az egyedien megkötött strandkendővel kifejezett afrikai hatást kelt. Már csak pár gyümölcs kellene a fejére... :D
   Végül pedig fontos egy pillantást vetni a fesztiválszezon alapkellékeire, a virágos hajpántokra is. Ez a trend először 2 éve robbant be a köztudatba, majd tavaly valamelyest hanyatlásnak indult. Idén viszont újult erővel tér vissza és kitör a fesztiválok keretei közül. Most már bátran viselhetjük egy romantikus szetthez, egy hosszú nyári ruhához vagy egy farmeres városnéző outfithez is.
Nekem ez a margarétás rabolta el szívemet szinte azonnal. 

De Kata rózsaszín hajpántja is gyönyörű volt. Igazi tündérkirálynős. 

  Első körben ezeket a szépségeket tudnám nektek kiemelni, mint kedvenceket a nyári kollekcióból. Hamarosan érkezik a vidi a második adaggal!