Ugrás a fő tartalomra

Rossetti Bizsu nyári kollekció

   Nagyjából egy hete sor került egy újabb Rossetti Bizsu fotózásra. A helyszín a szigetszentmiklósi Garden Café volt, ahol szuper hangulatban és csodás környezetben örökíthettük meg a nyári kollekció darabjait. 




   Megszámolni sem tudom, hogy hányféle szépséges szettet viseltünk aznap. Volt köztük szolidabb és színesebb, fesztiválos, tündéres, elegáns és vízpartos.




   Most összeszedtem nektek a kedvenceim egy részét, a maradékot pedig majd egy videóban közelebbről is megszemléljük.






   Az első befotózott szépség a márvány suttogás szett volt, aminek a fekete változatába azonnal beleszerettem. Egész nagy nyaklánc, de valahogy mégsem hivalkodó. Inkább csak figyelemfelkeltő. A hozzá tartozó arany gyöngyfülbevaló pedig tökéletesen kiegészíti. Egy elegánsabb ruhához és egy farmerdzsekis szetthez is simán el tudom képzelni.






   A görög istennő karkötő szintén nagy kedvencem volt. Általában nem szeretem az olyan ékszereket amiken egyszerre 3-4 akár 5 szín is van, de ez valahogy megfogott. A sok szín ellenére az egész karkötő nagyon harmonikus marad, talán ezért is tetszett meg.






   A fotózáson a másik modell most Kata volt. Ő viselte ezt a "V" nyakláncot. A kék szín egyébként is a gyengém, de ezzel az egyedi formával társítva még szebb. Ez tipikusan egy olyan nyaklánc, ami szerintem sosem megy ki a divatból. Nem túl hivalkodó, mégis feldobja a legegyszerűbb szettet is. Alapdarab kellene hogy legyen minden nő ékszerdobozában.






   A következő kedvenc az Egyiptom mániámat elégítette ki. Az egyiptom gyöngye névre hallgató nyaklánc szintén szettben kapható fülbevalóval együtt.





   Itt említeném meg a többféle színben kapható tengerpart kövei szetteket is. Ezek elsőre kicsit sem tetszettek nekem, poénkodtunk is vele öltözés közben, hogy eléggé "történelem tanárnős" darabok, de esküszöm nektek hogy őrült jól néznek ki ha egyszerre többet veszünk fel belőle különböző színekben. Katán pedig ezzel az egyedien megkötött strandkendővel kifejezett afrikai hatást kelt. Már csak pár gyümölcs kellene a fejére... :D








   Végül pedig fontos egy pillantást vetni a fesztiválszezon alapkellékeire, a virágos hajpántokra is. Ez a trend először 2 éve robbant be a köztudatba, majd tavaly valamelyest hanyatlásnak indult. Idén viszont újult erővel tér vissza és kitör a fesztiválok keretei közül. Most már bátran viselhetjük egy romantikus szetthez, egy hosszú nyári ruhához vagy egy farmeres városnéző outfithez is.
Nekem ez a margarétás rabolta el szívemet szinte azonnal. 





De Kata rózsaszín hajpántja is gyönyörű volt. Igazi tündérkirálynős. 





  Első körben ezeket a szépségeket tudnám nektek kiemelni, mint kedvenceket a nyári kollekcióból. Hamarosan érkezik a vidi a második adaggal!









Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü