Ugrás a fő tartalomra

Max Factor Make-up Academy diplomaosztó és rekordkísérlet

    A szorgalmas Facebook és Insta követők, hála a sok posztnak amivel elárasztottalak titeket, már tudják, hogy szombaton a Park Inn by Radisson Hotelben jártam a Max Factor rendezvényén, ami két okból is különleges volt. Egyrészt, mert lezárult a Make-up Academy első évada, így a lelkes tanulók átvehették a "diplomájukat", másrészt pedig egy rekordkísérletnek is a részesei lehettünk, ha már ilyen szép számban összegyűltünk.
  Míg várakoztunk arra, hogy bejuthassunk a rekord helyszínére készítettem nektek egy élő bejelentkezést is, amit itt vissza is tudtok nézni, ha esetleg lemaradtatok volna róla.
  Az ajtók megnyitását követően mindenki pánikszerűen tódult be a terembe, hogy a lehető legjobb helyet tudja elcsípni magának. Aztán még ismerkedtünk egy kicsit a regisztrációkor kapott csodás neszesszerrel és tartalmával majd belevágtunk a sminkelésbe.
A rendezvény háziasszonya D. Tóth Kriszta volt, akivel először találkoztam személyesen és nagyon pozitív benyomást tett rám. Igazi mosolygós, barátságos személyiség.

   A rekordkísérletnél még segítségünkre volt Szűcs Adrienn a Max Factor magyarországi sminkmestere, aki elmondta és Ábel Anitán be is mutatta az ikonikus Marilyn Monroe sminket. Merthogy ez volt a "diplomamunka" és a rekordkísérlet tárgya is. A "legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők" rekordját próbáltuk beállítani és örömmel jelentem, hogy 152 résztvevő lánnyal ez sikerült is!

   Persze ezt az eredményt illően meg is kellett ünnepeli közös koccintással, egy halom selfie-vel és egy gyönyörű (nem mellesleg isteni finom) tortával.  Maga a smink elkészítése egyébként nem volt bonyolult, az alapozás (Max Factor Miracle Match) után húztunk egy vastagabb, határozott tusvonalat (Max Factor Kohl Pencil 020, Black), majd jött 2 rétegnyi szempillaspirál (Max Factor Masterpiece Transform) és végül a meghatározó vörös ajkak ( Max Factor Colour Elixir Gloss 030 Captivating Ruby). A bátrabbak még a jellegzetes anyajegyet is feltehették, bár én ezt már nem vállaltam be, mert kicsit lejjebb nekem egyébként is van anyajegyem. Az nekem bőven elég. :)

   Összességében szerintem ez egy nagyon szuper rendezvény volt. Én nagyon jól éreztem magam. A sminkeléshez talán lehetett volna egy kicsit több fény, de ezen kívül minden tökéletes volt. A hangulat, a vendéglátás, a kedvesség, a figyelmesség és a közvetlenség is csillagos ötös.
Ha kedvet kaptatok és ti is szeretnétek részesei lenni hasonló eseményeknek, akkor mindenképpen regisztráljatok a http://www.maxfactoracademy.hu/ oldalra, mert biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen alkalom.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e