2016. június 13., hétfő

Max Factor Make-up Academy diplomaosztó és rekordkísérlet

    A szorgalmas Facebook és Insta követők, hála a sok posztnak amivel elárasztottalak titeket, már tudják, hogy szombaton a Park Inn by Radisson Hotelben jártam a Max Factor rendezvényén, ami két okból is különleges volt. Egyrészt, mert lezárult a Make-up Academy első évada, így a lelkes tanulók átvehették a "diplomájukat", másrészt pedig egy rekordkísérletnek is a részesei lehettünk, ha már ilyen szép számban összegyűltünk.
  Míg várakoztunk arra, hogy bejuthassunk a rekord helyszínére készítettem nektek egy élő bejelentkezést is, amit itt vissza is tudtok nézni, ha esetleg lemaradtatok volna róla.
  Az ajtók megnyitását követően mindenki pánikszerűen tódult be a terembe, hogy a lehető legjobb helyet tudja elcsípni magának. Aztán még ismerkedtünk egy kicsit a regisztrációkor kapott csodás neszesszerrel és tartalmával majd belevágtunk a sminkelésbe.
A rendezvény háziasszonya D. Tóth Kriszta volt, akivel először találkoztam személyesen és nagyon pozitív benyomást tett rám. Igazi mosolygós, barátságos személyiség.

   A rekordkísérletnél még segítségünkre volt Szűcs Adrienn a Max Factor magyarországi sminkmestere, aki elmondta és Ábel Anitán be is mutatta az ikonikus Marilyn Monroe sminket. Merthogy ez volt a "diplomamunka" és a rekordkísérlet tárgya is. A "legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők" rekordját próbáltuk beállítani és örömmel jelentem, hogy 152 résztvevő lánnyal ez sikerült is!

   Persze ezt az eredményt illően meg is kellett ünnepeli közös koccintással, egy halom selfie-vel és egy gyönyörű (nem mellesleg isteni finom) tortával.  Maga a smink elkészítése egyébként nem volt bonyolult, az alapozás (Max Factor Miracle Match) után húztunk egy vastagabb, határozott tusvonalat (Max Factor Kohl Pencil 020, Black), majd jött 2 rétegnyi szempillaspirál (Max Factor Masterpiece Transform) és végül a meghatározó vörös ajkak ( Max Factor Colour Elixir Gloss 030 Captivating Ruby). A bátrabbak még a jellegzetes anyajegyet is feltehették, bár én ezt már nem vállaltam be, mert kicsit lejjebb nekem egyébként is van anyajegyem. Az nekem bőven elég. :)

   Összességében szerintem ez egy nagyon szuper rendezvény volt. Én nagyon jól éreztem magam. A sminkeléshez talán lehetett volna egy kicsit több fény, de ezen kívül minden tökéletes volt. A hangulat, a vendéglátás, a kedvesség, a figyelmesség és a közvetlenség is csillagos ötös.
Ha kedvet kaptatok és ti is szeretnétek részesei lenni hasonló eseményeknek, akkor mindenképpen regisztráljatok a http://www.maxfactoracademy.hu/ oldalra, mert biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen alkalom.