Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi angyal

Az angyal a karácsony egyik legelterjedtebb szimbóluma. Nincs olyan karácsonyfa vagy lakásdekoráció, ahol ne tűnne fel legalább egy ilyen dísz. A karácsonyi angyal könnyed, ragyogó és békességet hoz az ünnepek alatt.

Ma én is egy ilyen ünnepi angyalkát fogok elkészíteni nektek, maradék anyagokból.Szükség lesz hozzá fehér szúnyoghálóra vagy tüll anyagra. vékony karácsonyi kötözőszalagra, ollóra és csillámporra vagy csillámsprayre, ha dekorálni is szeretnénk a díszünket.


Vágjunk ki egy közepes méretű kört a hálóból és szedjünk össze pár maradék darabot is az anyagból.A maradék anyagokat gyúrjuk össze egy golyóvá, tegyük a kör közepébe és a kötözőszalaggal kössük meg. Így már el is készült a fej. A szalagot hagyjuk jó hosszúra, hogy később oda tudjuk kötni a szárnyat is.

  Most vágjunk egy hosszú egyenest a hálóból.


formázzuk masnira és a fejrésznél lévő szalaggal jó szorosan kössük meg.
A maradék szalag végére kössünk csomót, hogy akasztója is legyen  a díszünknek.

Az így elkészült angyal szárnyát vagy szoknyáját dekorálhatjuk csillámmal, de hagyhatjuk fehéren is, hiszen így is gyönyörű.
Jó alkotást!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,