2014. december 12., péntek

Szőrme mánia

   A szőrmék minden télen nagy slágernek számítanak, hiszen már a látványuk is melegséget áraszt.
Idén viszont a szokásosnál is több helyen találkozhatunk vele. Minden divatos amit szőrméből készítenek vagy azzal dekorálnak.
De természetesen csakis a mű változatával, hiszen senki sem akarhatja, hogy egy ártatlan kisállat szenvedjen a divatmániájáért....

A műszőrme bundák mellett, amik ugye sosem mennek ki a divatból és minden valamire való nőnek kell, hogy lógjon egy a szekrényében,

kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts

hódítanak még a bundás kapucnis, galléros vagy kézelős darabok és a megunhatatlan mellények is.
 kép forrása: https://www.facebook.com/pages/Just-for-girls/149976588452274?fref=ts

A pulóvereket is előszeretettel dobják fel itt ott egy kis prémmel.


Ezen kívül táskák, kesztyűk és fülmelegítők is elárasztják a boltok polcait.Aki a fülmelegítőnél valami még melegebbre vágyik annak pedig itt az usánka. Azért szeretem, mert nagyon jól kiemeli az arcot és ha a megfelelő színben  választjuk, akkor a szemeket is.A legnagyobb kedvencem viszont mind közül a cuki, lapos bokacsizma. Nekem még tavaly sikerült lecsapnom erre a nagyszerű darabra és szerelem azóta is töretlen. A legegyszerűbb szettemet is feldobja és mindenki megbámulja az utcán. Imádom!
Bár kizártnak tartom, de ha esetlen nincs még egyetlen szőrmés darab sem a szekrényedben, akkor itt a jó alkalom, hogy beszerezz párat, mielőtt beállna a nagy hideg.


Jó shoppingolást!