2014. december 29., hétfő

Újra itt

  Sziasztok Szépségek!

Amint azt gondolom észrevettétek engedélyeztem magamnak pár nap pihenőt a blogolás alól, ám mától ismét itt vagyok, hogy újabb hasznos bejegyzéseket oszthassak meg veletek.
Jól esett ez a pár nap lazítás, mert az elmúlt időszakban elég túlterhelt voltam és előreláthatólag a január is sok munkával fog indulni.

Az év hátralévő részét még itthon töltöm családi körben. aztán január első napján indulok is vissza Budapestre, hogy feltöltődve vessem bele magam a 2015-ös évbe.


A karácsonyom fantasztikusan telt. Évek óta először sikerült összehozni azt, hogy december 24.-én este a párom is itt lehessen velünk és közösen bonthassuk fel az ajándékokat a család többi tagjával.
Nekem ez jelenti az igazi megnyugvást. Ilyenkor minden szerettem itt van körülöttem, nem kell aggódni, hogy vajon mindenki jól van e, nem kell honvágyat vagy épp sajgó fájdalmat éreznem azért, mert valaki nincs velem.Ha itthon vagyok a szerelmem hiányzik, ha Budapesten vagyok akkor a családom hiányzik és ez az érzés, ha nem vigyázok szépen lassan felőrli a lelkemet. Éppen ezért szükség van olyan alkalmakra amikor mindenki egy helyen van, hogy végre én is megnyugodhassak.
Ez a pár nap nekem mindennél többet ér.


Az evéssel igyekeztem vigyázni, de nagyon nehéz ellenállni az isteni falatoknak.  Este 6 után már nem igazán ettem, maximum egy kis gyümölcsöt és próbáltam arra is figyelni, hogy a napi 1,5 -2 literes víz adagom meglegyen. A sporttal viszont bevallom őszintén, hogy nem állok valami jól ezekben a napokban.  Karácsony előtt a szokásosnál is intenzívebben edzettem, de az ünnep alatt nem erőltettem a cardiot. A lépésszámomra azonban a szokásosnál is jobban ügyeltem. Esti sétákkal és az unokahúgommal való végkimerülésig tartó bújócska és fogócska párbajokkal igyekeztem elérni az egészséges, napi 10000 lépést.
Ajándékok terén a Jézuska igen bőkezű volt velem. Rengeteg hasznos dolgot kaptam, többek között egy új laptopot is, így ezt a bejegyzésemet már az új "munkatársamon" pötyöghetem be.

A facebook oldalt azért igyekeztem naprakészen tartani, valamint az instagramra is töltöttem fel pár hangulatképet, hogy teljesebb képet kapjatok arról, hogyan is telt nálunk az ünnep.

Remélem nektek is boldog és szeretetteljes volt a  karácsony!


A szilvesztert én teljesen bulimentesre tervezem, hiszen elsején reggel korán kelek, de hamarosan hozok pár isteni smink és receptötletet, amikkel izgalmassá tehetitek a saját  év végi partitokat!