Ugrás a fő tartalomra

Blog Birthday

 2 éve már, hogy regisztráltam a blogspot oldalára és megkezdtem bloggeri tevékenységemet. Változatos időszak volt ez az életemben, tele örömmel, bánattal és néha könnyel is.


A kezdet nagyon döcögős volt, nehezen növekedett a látogatottság és én is tele voltam kétségekkel.
Aztán szép lassan beindult az oldal, egyre többen nézegették a bejegyzéseimet és én is úgy éreztem, hogy lassan rájövök arra, hogyan is működik ez a műfaj.


Sajnos jellemző emberi tulajdonság, az irigység és más munkájának a semmibevevése, így egy bizonyos szint után engem sem kerültek el a kritikák. Sokszor értetlenül álltam az alaptalan, rosszindulatú kommentek előtt és nem egyszer még könnyeket is ejtettem miattuk. De idővel megtanultam, hogy ezek elkerülhetetlenül jelen lesznek a további pályafutásomban is, így jobb lesz ügyet sem vetni rájuk. Jöhet bármennyi bántás, ha többségben vannak azok az emberek, akik elismerik és szeretik azt amit csinálsz, akkor jó úton haladsz,


Az igazi áttörést aztán az idei év hozta meg, amikor is úgy éreztem, hogy az írásaim ismét fejlődésnek indultak. Már sokkal jobban ki tudom fejezni magam és le tudom festeni nektek azokat az érzéseket amiket egy-egy megélt esemény, kipróbált recept vagy emberi kapcsolat alapján érzek.
Többen jeleztétek is felém, hogy érzitek ezt a változást és nagyon tetszik is nektek.

Jó érzés tudni azt is, hogy az általam képviselt értékek, mint a szeretet, a barátság, a családi összetartás és mások segítése nem kihalófélben lévő tulajdonságok. Igenis sok ember birtokolja még ezeket az értékeket, csak nem verik nagydobra, hanem szerényen megbújnak, hogy ne kelljen fölöslegesen hadakozniuk azzal a rengeteg álszent, mindenféle pozitív érzelemre képtelen emberrel.Az idei év sikere az is, hogy részt vehettem a Biovanne Plus szépségvitamin nagyköveti programjában, ami mint tudjátok nem rég ért véget. Kihívásokkal teli 3 hónap volt, amely során rengeteget fejlődtem bloggerként, emberként és tudásügyileg is.
A látogatottsági adatok alapján, pedig meg mertem lépni régi vágyamat is, hogy létrehozzam a blog facebook  oldalát, ami sokszorosan a várakozásaimon felül teljesített.


Mozgalmas 2 év volt hát ez, mely alatt 325 bejegyzés, közel 100 komment és 139 478 oldalmegjelenítés érkezett 20 országból.

Ezek a számok és a Ti biztatásotok minden nap új erőt ad nekem a folytatáshoz. Remélem a jövőben is megtiszteltek a bizalmatokkal és tovább olvassátok az írásaimat.

Ezzel zárom is soraim, mert nagy feladatok várnak még rám, nálunk ugyanis ma van a karácsony. Vasárnap hazautazom a családhoz, így a budapesti ünneplésre a mai napot választottuk ki. Az ingázók gondolom megértik hogy is megy ez :)A következő bejegyzésig pedig kívánok mindenkinek szép hetet és  boldog szülinapot egyetlen "gyermekemnek" a Premium Barbie blognak!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,