Ugrás a fő tartalomra

Cikkek, amiket imádtam megírni 2014-ben

   Sziasztok Szépségeim!


Hogy telik az év utolsó napja? Gondolom nagyban készülődtök az esti bulikra.

Mint korábban említettem én nem bulizom ma este, hanem szűk családi körben, csendesen beszélgetve tervezem az átlépést az újévbe.
Ennek fényében a napom is nyugalmasan telik. Számot vetek az elmúlt évről, átgondolom a történéseket és terveket szövögetek a jövőre nézve.Mindent összevetve hálás vagyok az elmúlt időszakért. Tanulságos, ösztönző és boldog 12 hónap volt ez, mely során sok sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam.

Elkezdtem komolyabban foglalkozni a divattervezéssel és a divatrajzzal, ami egy gyerekkori álmom volt és mint utólag kiderült, nem is vagyok benne olyan tehetségtelen.

Lehetőséget kaptam, hogy együtt dolgozhassak a Biovanne-nal, mint blogger nagykövet, elkészült életem első interjúja és létrehoztam a blog facebook oldalát, ami közel 4 hónap leforgása alatt elérte a 3500 lájkot.

Hálás vagyok a csodás családomnak, akik minden pillanatban mellettem álltak és támogattak és a páromnak is, aki legalább annyi erőt és energiát fektetett a blog háttérmunkájába, mint én a bejegyzések megírásába és a fotók megalkotásába.
Hálás vagyok azokért a kedves emberekért, akiket ebben az évben megismertem és  azokért is, akik irigyen és hátbatámadóan viselkedtek velem, mert általuk megtanultam felülemelkedni a rosszindulaton.

És nem utolsó sorban hálás vagyok az Univerzumnak, hogy rátaláltam Louis L. Hay munkáira, amik által teljesen megszabadultam a pánikbetegségtől, valamint sikeresebb, elfogadóbb és boldogabb ember lettem.
Kicsit talán hosszúra nyúlt a hálálkodásom, de így végigpörgetve az emlékeimet rájöttem, hogy számtalan dolog van, amiért köszönetet mondhatok.

De most inkább megmutatom nektek azokat a bejegyzéseket, amik a kedvenceim voltam ebben az évben.

Az első ilyen cikk Hayden Williamsről és az ő csodás rajzairól szólt. A mai napig nagyon inspirálóan hatnak rám a munkái. Ő egy igazi őstehetség....
A második egy diy bejegyzés, ami a törött púderek megmentéséről szólt. Nagyon boldog voltam amikor rátaláltam erre a módszerre, mert én havi rendszerességgel töröm darabokra az éppen aktuális kedvenc púderemAz ehető kis pingvinektől pedig teljesen elolvadtam!


De a  10 trükk a stressz ellen című bejegyzésem volt az egyik abszolút kedvenc, mert az anyaggyűjtés során én is számos új taktikát tanultam meg a feszültség elűzésére.


És Ti melyiket szerettétek a legjobban?Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e