2014. november 14., péntek

Yves Rocher újdonság

    Imádom az Yves Rocher termékeit, mert megfizethető az áruk és minden egyes darabnak isteni az illata. Megszámolni sem tudom, hogy hány alkalommal derített már jobb kedvre a kókuszos pezsgő fürdőtabletta egy nehéz nap után vagy hozott kellemes álmot a provance-i levendulás tusfürdő.
   Most viszont egy új kedvenc is belépett a sorba. A limitált kiadásos körtés- karamellás termékcsalád első pillanattól szerelem volt. A kellemes cukorkás illat hatására azonnal ünnepi hangulatba jövök.
   Nekem a csomagolása is nagyon tetszik. A csokoládébarna és az arany kombinációja nagyon elegánssá teszi az egész kollekciót. Kicsit olyan érzése van az embernek amikor a kezébe veszi valamelyik darabját, mintha egy csipetnyi különleges luxus birtokába kerülne.
Ettől függetlenül az ára nem luxuskategória. A pezsgő fürdőtabletta 250 ft, az 50 ml-es tusfürdő 380 ft, a 400 ml-es változat pedig csak 990 ft-ba kerül.  Ezek mellett kaphattok még az illatból parfümöt, testápolót és illatgyertyát is, amiből én még mindenképpen szeretnék beszerezni egyet az ünnepek előtt, hogy ne csak a bőröm, hanem a lakásom is ebbe az illatba burkolózhasson.

    Szóval csajok, ha nem ismeritek még ezt az ünnepi aromát, akkor irány a legközelebbi Yves Rocher üzlet. De vigyázzatok, mert ha megérzitek biztos, hogy rabul ejt Titeket is!