2014. november 3., hétfő

Tökéletesen szexi lófarok

   A tökéletesen szexi lófarok az a csodás hajviselet, ami igazi istennővé varázsolhat, ha megfelelően készíted el. Kisimultabb lesz a szemkörnyéked, cicásabb a szemed, magabiztosabb és határozottabb nő benyomását kelted. És mindezt egy egyszerű frizurával elérheted.  Ha a szerencsések azon kis táborába tartozol, akiket nagyon hosszú hajjal áldott meg az ég, akkor egyszerű dolgod lesz. Ha nem, akkor szükséged lesz némi erősítésre, alkalmi csatos póthaj formájában, hogy tökéletes legyen a hatás.
Ha pedig történetesen frufrud van, akkor ezzel a hajviselettel megütötted a főnyereményt, hiszen ettől csak még dögösebb lesz az összhatás.

kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian

 A póthaj felrakása nem nehéz dolog, mind össze egy választékot kell készítened hozzá, nagyjából a füled csúcsával egy magasságban. A választék felső részére kell felcsatolnod a tincseket, ám nem a megszokott módon.  Mivel lófarkat készítünk a csatoknak felfelé kell nézniük a jobb tartás érdekében.
Ha ezzel megvagyunk már csak össze kell fésülnünk ujjainkkal az eredeti és az alkalmi tincseket.
   Az extra hosszú hajú lányoknak, csak innen kell bekapcsolódniuk a mókába.
Fogd össze a hajad szoros lófarokba a fejtetődre úgy, hogy oldalt különösen szorosra fésülöd.
Az sem baj, ha húz egy picit. Ezáltal ugyanis a szemed formája enyhén cicásodik ( és ha rásegítesz még egy kis füstös cicasminkkel garantáltan senki nem tud majd ellenállni neked) és az enyhe húzásnak köszönhetően a szemed körüli bőr is fiatalabbnak, simábbnak és üdébbnek fog tűnni.kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian


   Ha összegumiztad válassz egy közepes méretű tincset, amit tekerj körbe a hajgumin és a végét rögzítsd hullámcsattal.  Ezután tupírozd meg egy kicsit a lófarkat, majd gondosan fésüld le.

  Ha nem túl egyenes a hajad, ilyenkor érdemes bevetni a hajvasalót, hiszen e frizura alapfeltétele a szög egyenes haj.A művelet előtt természetesen használj valamilyen hővédő terméket a hajadra!


  Ha az vasalással is megvagyunk, már csak egy lépés maradt hátra, a rakoncátlan hajvégek megzabolázása. Erre egy igen egyszerű módszerem van. Fogj egy használaton kívüli szempillaspirált, amit alaposan kimostál, fújd be jól hajlakkal és ezzel fésüld le a hajad felületét, különös tekintettel a végekre. Ezáltal garantáltan egyetlen kósza szál sem fog kiállni a frizurádból.

   A sztárok is tudatában vannak e frizura csodás tulajdonságainak. Többek között Kim Kardashiannak és Jennifer Lopeznek is ez az egyik kedvenc hajviselete.

kép forrása: https://www.facebook.com/jenniferlopez?fref=ts

kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian

   De megfigyelhetitek azt is, hogy a divatfotókon is vagy ezzel a lófarokkal, vagy ennek a fonott változatával pózolnak a modellek, ha magabiztos istennőnek akarják beállítani őket.
  Szóval csajok, elő a fésűkkel és fodrászkodjatok magatoknak magabiztosságot!
Sok sikert!