Ugrás a fő tartalomra

Tökéletesen szexi lófarok

   A tökéletesen szexi lófarok az a csodás hajviselet, ami igazi istennővé varázsolhat, ha megfelelően készíted el. Kisimultabb lesz a szemkörnyéked, cicásabb a szemed, magabiztosabb és határozottabb nő benyomását kelted. És mindezt egy egyszerű frizurával elérheted.  Ha a szerencsések azon kis táborába tartozol, akiket nagyon hosszú hajjal áldott meg az ég, akkor egyszerű dolgod lesz. Ha nem, akkor szükséged lesz némi erősítésre, alkalmi csatos póthaj formájában, hogy tökéletes legyen a hatás.
Ha pedig történetesen frufrud van, akkor ezzel a hajviselettel megütötted a főnyereményt, hiszen ettől csak még dögösebb lesz az összhatás.

kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian

 A póthaj felrakása nem nehéz dolog, mind össze egy választékot kell készítened hozzá, nagyjából a füled csúcsával egy magasságban. A választék felső részére kell felcsatolnod a tincseket, ám nem a megszokott módon.  Mivel lófarkat készítünk a csatoknak felfelé kell nézniük a jobb tartás érdekében.
Ha ezzel megvagyunk már csak össze kell fésülnünk ujjainkkal az eredeti és az alkalmi tincseket.
   Az extra hosszú hajú lányoknak, csak innen kell bekapcsolódniuk a mókába.
Fogd össze a hajad szoros lófarokba a fejtetődre úgy, hogy oldalt különösen szorosra fésülöd.
Az sem baj, ha húz egy picit. Ezáltal ugyanis a szemed formája enyhén cicásodik ( és ha rásegítesz még egy kis füstös cicasminkkel garantáltan senki nem tud majd ellenállni neked) és az enyhe húzásnak köszönhetően a szemed körüli bőr is fiatalabbnak, simábbnak és üdébbnek fog tűnni.kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian


   Ha összegumiztad válassz egy közepes méretű tincset, amit tekerj körbe a hajgumin és a végét rögzítsd hullámcsattal.  Ezután tupírozd meg egy kicsit a lófarkat, majd gondosan fésüld le.

  Ha nem túl egyenes a hajad, ilyenkor érdemes bevetni a hajvasalót, hiszen e frizura alapfeltétele a szög egyenes haj.A művelet előtt természetesen használj valamilyen hővédő terméket a hajadra!


  Ha az vasalással is megvagyunk, már csak egy lépés maradt hátra, a rakoncátlan hajvégek megzabolázása. Erre egy igen egyszerű módszerem van. Fogj egy használaton kívüli szempillaspirált, amit alaposan kimostál, fújd be jól hajlakkal és ezzel fésüld le a hajad felületét, különös tekintettel a végekre. Ezáltal garantáltan egyetlen kósza szál sem fog kiállni a frizurádból.

   A sztárok is tudatában vannak e frizura csodás tulajdonságainak. Többek között Kim Kardashiannak és Jennifer Lopeznek is ez az egyik kedvenc hajviselete.

kép forrása: https://www.facebook.com/jenniferlopez?fref=ts

kép forrása: https://www.facebook.com/KimKardashian

   De megfigyelhetitek azt is, hogy a divatfotókon is vagy ezzel a lófarokkal, vagy ennek a fonott változatával pózolnak a modellek, ha magabiztos istennőnek akarják beállítani őket.
  Szóval csajok, elő a fésűkkel és fodrászkodjatok magatoknak magabiztosságot!
Sok sikert!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü