Ugrás a fő tartalomra

Victoria's Secret edzésprogram

   Ki ne szeretne olyan feszes és ellenállhatatlan testet, mint amilyennel a Victoria's Secret modelljei büszkélkedhetnek. A egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett ezt a kőkemény edzésnek köszönhetik.


kép forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream


Mihalik Enikő, Adriana Lima, Candice Swanepoel és a többi szupermodell is folyamatosan tölt fel edzős videókat az instagramra, hiszen már gőzerővel készülnek a decemberi nagy divatbemutatóra.
Innen el lehet csípni pár gyakorlatot, de a teljes edzésprogramhoz nem kapunk elég információt.


kép forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream


Két lány, Rebecca Louise és Kelsey Lee viszont összeállította a gyakorlatokat és mindenki számára elérhetővé tette a youtube-on.
Csatornájuk XHIT Daily néven fut és a Victoria's Secret edzésprogramok mellett több más sztár programjai közül is válogathattok.

 Én 1 hete dolgozom a videóikkal, heti 3 alkalommal. Hétfőn karra, szerdán hasra és hátra, pénteken pedig popsira és lábra edzek. Bár a videók nem hosszúak, átlagosan 15 percesek, de nem könnyű őket végig csinálni. Az egész kőkemény izommunka.
Aki feszes és izmos testre vágyik, annak ez a legtökéletesebb módszer, amivel viszonylag rövid idő alatt látványos eredmény érhető el.


Aki hozzám hasonlóan részekre bontva szeretne edzeni, annak itt a kar edzés:A hasizom ennél sokkal durvább. 2 változat van belőle, aki a kihívásokat keresi és nem akarja kímélni magát, annak az első videó való:Aki kezdőnek számít még hasizmozás terén annak az egy fokkal könnyebb, de ugyanolyan hatásos második videót ajánlom.Jó hír csajok, hogy a második legproblémásabb területre a popsira is két videót csináltak a lányok, Szabadidőtől függően választhatod a hosszabb,


vagy a rövidebb verziót.A következő rész pedig az "angyali" lábakért folytatott harcban segít.A teljes testes cardio hívei sem maradnak edzésterv nélkül, 2 videó közül is választhatnak.
Tehát nem kell méregdrága kondibérletet vennetek az álom, Victoria's Secret alakhoz. Csak egy pár súlyzóra és egy jó adag elszántságra van szükség...
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e