2014. november 19., szerda

Victoria's Secret edzésprogram

   Ki ne szeretne olyan feszes és ellenállhatatlan testet, mint amilyennel a Victoria's Secret modelljei büszkélkedhetnek. A egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett ezt a kőkemény edzésnek köszönhetik.


kép forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream


Mihalik Enikő, Adriana Lima, Candice Swanepoel és a többi szupermodell is folyamatosan tölt fel edzős videókat az instagramra, hiszen már gőzerővel készülnek a decemberi nagy divatbemutatóra.
Innen el lehet csípni pár gyakorlatot, de a teljes edzésprogramhoz nem kapunk elég információt.


kép forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream


Két lány, Rebecca Louise és Kelsey Lee viszont összeállította a gyakorlatokat és mindenki számára elérhetővé tette a youtube-on.
Csatornájuk XHIT Daily néven fut és a Victoria's Secret edzésprogramok mellett több más sztár programjai közül is válogathattok.

 Én 1 hete dolgozom a videóikkal, heti 3 alkalommal. Hétfőn karra, szerdán hasra és hátra, pénteken pedig popsira és lábra edzek. Bár a videók nem hosszúak, átlagosan 15 percesek, de nem könnyű őket végig csinálni. Az egész kőkemény izommunka.
Aki feszes és izmos testre vágyik, annak ez a legtökéletesebb módszer, amivel viszonylag rövid idő alatt látványos eredmény érhető el.


Aki hozzám hasonlóan részekre bontva szeretne edzeni, annak itt a kar edzés:A hasizom ennél sokkal durvább. 2 változat van belőle, aki a kihívásokat keresi és nem akarja kímélni magát, annak az első videó való:Aki kezdőnek számít még hasizmozás terén annak az egy fokkal könnyebb, de ugyanolyan hatásos második videót ajánlom.Jó hír csajok, hogy a második legproblémásabb területre a popsira is két videót csináltak a lányok, Szabadidőtől függően választhatod a hosszabb,


vagy a rövidebb verziót.A következő rész pedig az "angyali" lábakért folytatott harcban segít.A teljes testes cardio hívei sem maradnak edzésterv nélkül, 2 videó közül is választhatnak.
Tehát nem kell méregdrága kondibérletet vennetek az álom, Victoria's Secret alakhoz. Csak egy pár súlyzóra és egy jó adag elszántságra van szükség...