2016. augusztus 16., kedd

Sziget 2016- Rossmann Fresh& Crazy kitelepülés

   Tegnap volt szerencsénk Jegikémmel  :) kilátogatni a Szigetre, amit egy halom selfie-vel sikerül is alaposan dokumentálnunk.


   Mindent alaposan szemügyre vettünk, belekóstoltunk a változatos programokba, majd beugrottunk a Rossmann Fresh &Crazy kitelepülésre is, ahol elképesztően ügyes fodrászok és sminkesek hada várja a szépülni vágyó fesztiválozókat. Kérhettek vad fesztivál frizurát vagy szolidabb fonást, bulis füstös sminket vagy igéző cicaszemeket és mindezt teljesen ingyen.

Én sminkben és frizurában is a csajokra bíztam magam, mert szerettem volna valami újat, tőlem nem megszokottat kipróbálni és bizony nem csalódtam. Ez a számomra kicsit rockos beütésű haj nagyon tetszett, a hozzá készült csillogó fesztiválos sminkkel együtt pedig még jobban imádtam.   A szépülés mellett szuper zenékre bulizhattok az óriási habmedencében, este pedig világító neon kellékekkel folytatódik a party.
A zenét egyébként nem véletlenül említettem. Rengeteg helyszínt végigjártunk tegnap, ezernyi stílust hallottunk, de a Rossmann standnál volt a legjobb a talpalávaló. Legalábbis mi így gondoltuk és szerintem mindenki más egyetértene velünk, aki szereti a dallamos slágereket vagy a kellemes R' n' B dallamokat. Ezek még érzelmeket közvetítenek és van bennük lélek. Bár nincs bajom az elektronikus zenével sem, de ha választani lehet akkor inkább ilyesmit hallgatok.


  Igazából lehetetlenség lenne felsorolni az összes élményt, látványelemet és szavakba önteni az ottani hangulatot, így készítettünk inkább egy videót, ami szerintem többet mond ezer szónál.

Remélem tetszeni fog!